pomalý start mozilly
pomalý start mozilly
Ahoj, mám už delší dobu problém s otvíráním mozilly. Trvá nesmírně dlouho (klidně i déle jak minutu) než se mi prohlížeč otevře. Opera i IE7 nabíhají i fungují bezproblémově. Zkoušel jsem mozillu i přeinstalovat, ale stále stejné. Dokonce je ji po spuštění vidět i ve správci úloh v běžících procesech, ale ne a ne naběhnout. Nevíte čím by to mohlo být?
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pomalý start mozilly
Může to dělat nějaký doplněk.Antivir máš jaký?
Ještě můžeš udělat nový profil:Windows/Start/spustit/"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -ProfileManager a Enter
Ještě můžeš udělat nový profil:Windows/Start/spustit/"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -ProfileManager a Enter
Používám NODa + Commodo firewall. Když zadám Spustit....C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe tak se nic neděje. Prostě ten firefox je úplně zamrzlý, nechápu to 

- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jakou máš verzi? Nějaké doplňky? Upravený vzhled?
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Comodo musí dělat neskutečný "binec" v PC.Vypni ho a uvidíš ten fofr.
Neříkej že nejde toto:"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -ProfileManager
Windows/Start/spustit
Neříkej že nejde toto:"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -ProfileManager
Windows/Start/spustit
Tak teď už přestala jít mozilla úplně. Když konečně po dvou minutách naběhne, tak se nenačtou stránky. Píše to klasicky "chyba spojení". Přitom na opeře i IE7 jedu v pohodě. Už jsem ji i přeinstaloval a stále nic. 
Commodo mám teď vyplé. Mám novou verzi 3.0. Klasický vzhled. Mám tam akorát nainstalovaný doplněk PicLens, což je prográmek na prohlížení fotek. Jo ještě jsem si teď všiml, že mám v doplňcích real player browser a je u něho poznámka že není kompatibilní s verzí 3.0. Zkusím ho odinstalovat.

Commodo mám teď vyplé. Mám novou verzi 3.0. Klasický vzhled. Mám tam akorát nainstalovaný doplněk PicLens, což je prográmek na prohlížení fotek. Jo ještě jsem si teď všiml, že mám v doplňcích real player browser a je u něho poznámka že není kompatibilní s verzí 3.0. Zkusím ho odinstalovat.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
FF odinstaluj a smaž z registrů,ale projdi vše od slova Firefox.Stáhni,nainstaluj bez doplnků.
Lepší řešení je třeba pro tebe udělat nový profil.Nový profil:Windows/Start/spustit/"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -ProfileManager
Lepší řešení je třeba pro tebe udělat nový profil.Nový profil:Windows/Start/spustit/"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -ProfileManager
Mozillu jsem smazal. Ale nevím jak ji odstranit z registrů. Nejsem v tomhle žádný odborník a nerad bych smazal něco jiného...Můžeš mi to prosím napsat polopaticky jak to udělat? Díky.
Vyčisti registry třeba CC-cleanerem. Až budeš mazat tak ti to nabídne jestli chceš vytvořit zálohu,tak si to pro jistotu ulož kdyby ti potom něco nešlo tak to vrátiš nezpět.ale to se stane málo-kdy.
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /ccleaner/
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... /ccleaner/
Aha, tak ccleanerem jsem to projel hned. Já myslel že je na to ještě nějaký speciálnější postup :)
Tak zatím stále nic...znovu nainstalováno bez doplňků, registry vyčištěny a nic, žádná změna. Mozilla nenabíhá.
Commodo je vyplé, NOD taky.
Tak zatím stále nic...znovu nainstalováno bez doplňků, registry vyčištěny a nic, žádná změna. Mozilla nenabíhá.

podívej se do Nástroje Chybová konzole jestli to tam něco nepíše....hned nad tím je Java konsole tak koukni jestli máš nejnovější verzi.Já tam mám toto: Java Plug-in 1.6.0_07
Using JRE version 1.6.0_07 Java HotSpot(TM) Client VM
User home directory = C:\Documents and Settings\.
Ale nemám teda FF3.
Using JRE version 1.6.0_07 Java HotSpot(TM) Client VM
User home directory = C:\Documents and Settings\.
Ale nemám teda FF3.
Jo píše to tam následující chybu:
Chyba: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER) [nsIDOMHTMLUListElement.insertBefore]" nsresult: "0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER)" location: "JS frame :: http://www.centrum.cz/ :: inKat :: line 117" data: no]
Ale nakonec se po té reinstalaci mozilla rozběhla...byla zřejmě opravdu bloklá tím Commodem, jak jsem následně zjistil, i když bylo vyplé. Takže prozatím jede.
Chyba: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER) [nsIDOMHTMLUListElement.insertBefore]" nsresult: "0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER)" location: "JS frame :: http://www.centrum.cz/ :: inKat :: line 117" data: no]
Ale nakonec se po té reinstalaci mozilla rozběhla...byla zřejmě opravdu bloklá tím Commodem, jak jsem následně zjistil, i když bylo vyplé. Takže prozatím jede.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1524
-
od zik9
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 12:38