Zdravím, mám problém s Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library. (Win XP Home, WMP 10)
Už dřív mi shazoval prohlížeč, když mi v něm běželo víc videí najednou, když jsem třeba tu stránku scrolloval tam a zpět nebo když jsem přepínal mezi panely (a zároveň běželo video v prohlížeči). Občas mi dokonce restartoval počítač. V lepších případech, mi zezelenalo jedno z videí, když jsem měl spuštěné dva windowsovské streamy na jedné stránce.
Právě při téhle situaci se se mnou plugin definitivně rozloučil.
Měl jsem na jedné html stránce současně spuštěné dva streamy typu application/x-mplayer2 a vždy, když mi jeden z nich zezelenal, tak jsem dal refresh stránky. Pak se mi ale restartoval počítač a od té doby nepřehraju žádný windowsovský stream v žádném prohlížeči.
Prosím o pomoc, za každou užitečnou radu budu velmi rád.
Windows Media plugin pro prohlížeče zlobí
Re: Windows Media plugin pro prohlížeče zlobí
slabej komp
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
hroch123 píše:slabej komp
Tak tím to rozhodně nebude. Spíš mám podezření na kodeky.
Ale já potřebuju radu, jak to napravit.
co takhle wmp 11, mě se pak rozjely videa co vůbec nešly, nainstaluje si to vlastní nový kodeky a starý přepíše zkus to je volně ke ztažení na www.microsoft.cz
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Tak jsem aktualizoval WMP na verzi 11. Streamy jedou, ale pořád mi zelená jedno ze dvou videí umístěných na stejné stránce (jakékoli) a docela často padá prohlížeč (při streamech).
Jaké máš připojení na Net?
Nevim, jak by to s tím mohlo souviset... Mám přímý spojení ADSL něco přes 400 kB/s.
V rychlosti stahování ani ve výkonu počítače to není.
Nevím, jestli to není vlastnost toho pluginu, že je třeba nestabilní, když je aktivovanej víckrát najednou. Zjistil jsem, že je jedno, jestli jsou ty streamy oteřený v jednom okně, v panelech jednoho prohlížeče nebo každý video v jinym prohlížeči. Prostě mi časem jedno hraje a druhý zezelená, většinou, když jedno zastavim a znova spustim nebo ho přepnu na fullscreen nebo když srolluju. (případně pak spadne prohlížeč)
Napadlo mě, jestli to třeba nesouvisí s tím, že WMP nejde spustit ve více instancích.
V rychlosti stahování ani ve výkonu počítače to není.
Nevím, jestli to není vlastnost toho pluginu, že je třeba nestabilní, když je aktivovanej víckrát najednou. Zjistil jsem, že je jedno, jestli jsou ty streamy oteřený v jednom okně, v panelech jednoho prohlížeče nebo každý video v jinym prohlížeči. Prostě mi časem jedno hraje a druhý zezelená, většinou, když jedno zastavim a znova spustim nebo ho přepnu na fullscreen nebo když srolluju. (případně pak spadne prohlížeč)
Napadlo mě, jestli to třeba nesouvisí s tím, že WMP nejde spustit ve více instancích.

Hmm, tak tím to taky není. Na notebooku to všechno, co jsem tu psal, jede normálně.
Myslíte, že by to mohly mít na svědomí kodeky?
Myslíte, že by to mohly mít na svědomí kodeky?
Tak už jsem zas tam, kde jsem byl. Počítač se mi zas restartoval a žádnej windows stream už nepřehraju.
V event vieweru jsem našel tyhle zprávy:
Typ události: Informace
Zdroj události: Save Dump
Kategorie události: Není k dispozici
ID události: 1001
Popis:
Počítač se znovu spustil z kontroly chyb. Kontrola chyb byla: 0x1000008e (0xc0000005, 0xbf84e7d0, 0xf2d53b64, 0x00000000). Výpis se uložil do: C:\WINDOWS\Minidump\Mini080408-01.dmp.
Typ události: Upozornění
Zdroj události: WMServer
Kategorie události: (4)
ID události: 317
Popis:
Nelze nalézt popis ID události ( 317 ) ve zdroji ( WMServer ). Místní počítač možná nemá informace registru nebo soubory knihovny DLL se zprávami potřebné pro zobrazení zpráv ze vzdáleného počítače. K získání tohoto popisu můžete použít parametr /AUXSOURCE=flag. Další informace naleznete v nápovědě. Součástí události jsou následující informace: C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Windows Media\11.0\WMSDKNSD.XML; Neplatný element na nejvyšší úrovni dokumentu
; 12; 3; ]>; C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Windows Media\11.0\WMSDKNSD.XML.(2008.08.04 15.41.10).
Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
V event vieweru jsem našel tyhle zprávy:
Typ události: Informace
Zdroj události: Save Dump
Kategorie události: Není k dispozici
ID události: 1001
Popis:
Počítač se znovu spustil z kontroly chyb. Kontrola chyb byla: 0x1000008e (0xc0000005, 0xbf84e7d0, 0xf2d53b64, 0x00000000). Výpis se uložil do: C:\WINDOWS\Minidump\Mini080408-01.dmp.
Typ události: Upozornění
Zdroj události: WMServer
Kategorie události: (4)
ID události: 317
Popis:
Nelze nalézt popis ID události ( 317 ) ve zdroji ( WMServer ). Místní počítač možná nemá informace registru nebo soubory knihovny DLL se zprávami potřebné pro zobrazení zpráv ze vzdáleného počítače. K získání tohoto popisu můžete použít parametr /AUXSOURCE=flag. Další informace naleznete v nápovědě. Součástí události jsou následující informace: C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Windows Media\11.0\WMSDKNSD.XML; Neplatný element na nejvyšší úrovni dokumentu
; 12; 3; ]>; C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Windows Media\11.0\WMSDKNSD.XML.(2008.08.04 15.41.10).
Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3035
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
-
- 0
- 3504
-
od aloe