zásuvný modul Adobe flash player do FF3 Vyřešeno
zásuvný modul Adobe flash player do FF3
Nejde mi nainstalovat zásuvný modul Adobe flash player do nového FF 3. Nejdou souštět flashové hry. FF si o tento modul říká, automaticky mi však nainstalovat nejde a při ruční instalaci se mi objeví text: "The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be instaled" Protože anglicky nerozumím, prosím o radu. Jen jsem pochoila, že to tu instalaci nepustí, ale nevím proč. Koukala jsem do nastavení , ale stejně jsem na nic nepřišla. Jinak mám v zásuvných modulech Adobe Acrobat/ Microsoft DRM Nestcape Netvork Object a DRM Store Nestcape Plugin/ Mozilla Default Plug-in/ Real Player version Plugin/ RealPlayer G2LiveConnect -Enabled Plug-in/ Vindows Media Player Plug-in Dynamic Link Library. Poraďte prosím.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zásuvný modul Adobe flash player do FF3
Stáhni si to do dokumentů, zavři prohlížeč a zkus nainstalovat, doufám , že je to verze pro FF.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: zásuvný modul Adobe flash player do FF3 Vyřešeno
Díky, celý problém byl v mé neznalosti angličtiny, protože jsem se to snažila nainstalovat při otevřeném FF. Takže vyřešeno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2374
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5045
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 4
- 3387
-
od Dolpi