PROBLEM S INTERNETOM
PROBLEM S INTERNETOM
Potrebujem poradit. som pripojeny na net cez mikrovlnku uz skoro rok a pred cca 2 mesiacmi sa mi zacal vypadavat. bud vobec nenaskoci alebo ide trebars 5minut v pohode ale potom zas vypadne a pomoze len restart anteny a aj to len docasne, ale niekedy zas ide bez problemov aj 6 hodin. vzdy ked vypadne viskoci mi na liste okno>SYSTEMOVA CHYBA - ADRESA IP JE V KONFLIKTE S INYM SYSTEMOM V SIETI<. nevie niekto co to znamena popripade ako sa zbavit tohto problemu?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PROBLEM S INTERNETOM
znamená to, že v síti, v které jsi připojen, dostal někdo stejnou IP adresu jako ty a tebe to odpojilo. zkus se obrátit na providera popřípadě se pohrabat v nastavení routeru (modemu)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Aha! Asi je zbytocne sa pytat ako je to mozne ze mame dvaja tu istu IP adresu ze?
Tak sa teda skontaktujem s firmou a uvidime co mi nato povedia. Vdaka!

-
- Pohlaví:
pepo33 píše:Aha! Asi je zbytocne sa pytat ako je to mozne ze mame dvaja tu istu IP adresu ze?Tak sa teda skontaktujem s firmou a uvidime co mi nato povedia. Vdaka!
No je to pravděpodobně proto, že jste v podsíti a ven se připojujete všichni přes jeden server..

MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W
No mal som tam oznacene policko ze pc je sucastou podnikovej siete tak som to preznacil na pc v domacnosti. Uvidime co to urobi.
A neda sa to neako zablokovat aby sa nikto iny nepripajal na moju IP? Myslim na mojom compe.
To může jen tvůj provider.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4017
-
od petr22