Tab Sidebar 2.0.1 pro verzi Firefoxu 3.0.x je zde na download: https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... sions/6535
Plug-in Tab Sidebar jsem vám včera slíbil. Je také inspirovaný Operou. Je to Tab Sidebar lišta s taby, kde je možnost mít zobrazené přímo v liště náhledy na stránku. Je vhodný pro majitele širokoúhlých monitorů, ale můžou ho klidně používat i ostatní uživatelé, protože má tlačítko, které ho skryje/zobrazí:

Je to tlačítko, u kterého jsem včera neuvedl plug-in a funkci

Nastavení:
- skrýt tab lištu Firefoxu pokud je Tab Sidebar viditelný
- zobrazit v náhledu navigační tlačítka
- zobrazovat náhledy
--- náhledy aktualizovat při změně stránky (stačí na stránce jen popojet a hned se změní náhled, pokud nemáte zapnutou další volbu)
--- náhledy brát jen ze začátku stránky
pozici lišty lze vybírat z roletky nebo kliknutím na obrázek: Sidebar, vlevo, vpravo, nahoře, dole

Já mám Tab Sidebar lištu vpravo, v minimální šířce - šířku lže popotahovat myší z předem daného rozmezí

Maximální šířka

Ano, lištu lze umístit i do Sidebaru, tedy našeho předešlého doplňku, také s ním spolupracuje: All-in-One Sidebar

Ale i před Sidebar lištu

Nebo před celý Sidebar

Dolu

Detailní pohled na Tab Sidebar lištu a tlačítka v náhledu stránky:
vlevo: stop načítaní stránky
vpravo: nové načtení stránky
uprostřed: o stranu zpět, seznam stránek, o stranu dopředu
pravý horní roh: zámek = zabezpečená stránka

Detail na náhled

Při kliknutí myší do náhledu se na stránku jen dočasně mrknete, dokud myšítko nepustíte. Pro přepnutí tabu je nutné nejen kliknout, ale také přitom trochu pohnout myší kamkoli. Okna jsou přetahovatelná, dokonce i na stránku - nebo si do Tab Sidebar lišty můžete přetáhnout ikonu ze záložkové lišty, tím jí otevřete. Lišta spolupracuje i s ostatními plug-iny: zobrazuje nad náhledy v liště další větší náhledy, fungují na ní klávesové zkratky Tab Mix Plus a její nastavení a podobně ...
Lišta s vypnutými náhledy

S vypnutými náhledy i navigačními tlačítky