Ahoj,
nainstalovala jsem nový IE8 a vše fungovalo, jak má.
Dnes při pokusu zapnout internet vyskočila hláška, že program v mém PC změnil výchozího poskytovatele vyhledávání a přesměrovalo mě to na stránku s doplňky pro IE8. Bohužel výchozího poskytovatele vyhledávání nešlo znovunastavit. Nešlo ani nic stahovat. Třeba při pokusu stahovat doplňky vyskočila hláška, že nemůžou být staženy. Možné důvody: Požadavek souboru nelze stáhnout. Web je nedostupný. Nejste připojeni k internetu. Zkuste akplikaci později.
Tak jsem odinstaloval IE8 a vrátila zpět IE6, který jsem používala doteď. Ale nejdou stahovat ŽÁDNÝ soubory a dokonce ani další věci, jako třeba hry, některý obrázky...
Můžete mi prosím poradit, kde je chyba a jak ji řešit?
Díky Mary
Problémy po instalaci aktualizace IE Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy po instalaci aktualizace IE
Změnu nastavení jsi zkoušela ještě s IE 8, nebo až po odinstalaci v IE 6? Pokud až po odinstalování, tak to asi IE 6 neumí. Podívej se nastavení připojení k síti, zda tam nemáš nějaké změny a případně vrať na původní nastavení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Původní nastavení se provádí v síťových připojeních nebo v možnosteh internetu? Potřebovala bych napsat podrobný postup.
Změnu nastavení vracel do původního stavu můj mužskej.Tvrdí, že v IE 8. Vlastně jinak ani nemohl. Když jsem přišla z práce, byl už problém hotový a v PC byl stále ještě nainstalován IE 8. Odinstalovala jsem ho až já. Ale co se dělo do tý doby fakt nevím. (Připadá mi, že se neshodl IE 8 a Ashampoo). Prý to házelo nějakou chybnou hlášku spojenou s Ashampoo a on musel Ashampoo odinstalovat. Dál postupoval podle požadavků PC a mimo jiné vracel něco do původního nastavení.
Snad někdo pozná problém a poradí, prosím? Blíží se víkend, tak ať můžu fungovat
Pokud bude potřeba něco nastavovat, napište mi prosím návod krok za krokem, ať se do toho ještě víc nezamotám.
Díky M.
Snad někdo pozná problém a poradí, prosím? Blíží se víkend, tak ať můžu fungovat

Pokud bude potřeba něco nastavovat, napište mi prosím návod krok za krokem, ať se do toho ještě víc nezamotám.
Díky M.
Znovu jsem nainstalovala IE 8, abych vám mohla poslat, pro upřesnění mého problému, chybovou hlášku, kterou na mě vychrlí IE 8 při pokusu ho zapnout:
Program v počítači poškodil nastavení výchozího poskytovatele hledání v prohlížeči Internet Explorer.
Prohledávač IE toto nastavení obnovil na původního poskytovatele hledání, Live Search (search.live.com).
Prohledávač IE nyní otevře dialogové okno Nastavení hledání, kde toto nastavení můžete změnit nebo nainstalovat dalšího poskytovatele hledání.
Potom se mi otevře dialogové okno s nabídkou poskytovatelů hledání Live Search (původní) a Google (není k dispozici) a v tomto okně poskytovatele nemůžu změnit.
Jiný poskytovatel by mi nevadil, ale vadí mi, že nejde nic stahovat ani v IE 6 ani v IE 8.
Program v počítači poškodil nastavení výchozího poskytovatele hledání v prohlížeči Internet Explorer.
Prohledávač IE toto nastavení obnovil na původního poskytovatele hledání, Live Search (search.live.com).
Prohledávač IE nyní otevře dialogové okno Nastavení hledání, kde toto nastavení můžete změnit nebo nainstalovat dalšího poskytovatele hledání.
Potom se mi otevře dialogové okno s nabídkou poskytovatelů hledání Live Search (původní) a Google (není k dispozici) a v tomto okně poskytovatele nemůžu změnit.
Jiný poskytovatel by mi nevadil, ale vadí mi, že nejde nic stahovat ani v IE 6 ani v IE 8.
skus jinej prohlizec at vime jestli je to chyba prohlizece nebo ti IE8 rozhodil sitovy nastaveni
-
- Pohlaví:
Vzhledem k tomu že IE je součástí systému, je možné že jsou už v základu nějaké chyby, které nová instalace nepřepíše (neopraví). Možná by pomohlo opavit IE systémovým CD, ale nejprve bych zkusil Dial-a-fix, je tam intuitivní návod.
Poniku, stahování funguje v Mozille Firefox, ikdyž při zapínání mi to taky napsalo nějakou hlášku, jakože to nebude fungovat, jak má. Myslím, že zobrazení není 100%tní, ale nemůžu to pospoudit, protože MF jsem doteď nepoužívala.
Můj postup: skenoval bych počítač na viry a malware (po vymazání cookies a cache). Potom bych přešel na prohlížeč Opera 10 beta http://www.opera.com/browser/next/ a k IE už bych se nevracel.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Pro Blue Spirit:
včera a dnes jsem se pokoušela s pomocí kolegy Damned z pc-help odstranit viry a škodlivý software z PC. Zkoušíme odstranit problémy ze všech stran, zatím nejsme hotovi.
Pokusila jsem se použít program Dial-a-fix a objevila se mi hláška, že program není schopen určit moji verzi IE - příloha. Po odkliknutí hlášky se program otevře, ale nevím, jestli ho mám použít, jestli to bude umět opravit. M.
včera a dnes jsem se pokoušela s pomocí kolegy Damned z pc-help odstranit viry a škodlivý software z PC. Zkoušíme odstranit problémy ze všech stran, zatím nejsme hotovi.
Pokusila jsem se použít program Dial-a-fix a objevila se mi hláška, že program není schopen určit moji verzi IE - příloha. Po odkliknutí hlášky se program otevře, ale nevím, jestli ho mám použít, jestli to bude umět opravit. M.
- Přílohy
-
- Hláška Dial-a-fix.doc
- (96.5 KiB) Staženo 43 x
Problém vyřešen po přeinstalaci Windows :-).
Ještě jednou díky M.
Ještě jednou díky M.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3246
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2779
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3864
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10034
-
od mmmartin
21 úno 2025 17:21
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2322
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”