Google chrome

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Boobsss
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Google chrome

Příspěvekod Boobsss » 15 čer 2009 19:09

Zdrávím,

chtěl bych vám říct co jsem dneska zjistil, že google chrome respektove samotný Google šmíruje uživatele tohoto prohlížeče. No googl to myslel, tak že koukne na jaké stranky chodíte, a pak vám tam podle toho tam cpe reklamy. Ale to není, tak strašný jako to, že Čínské policii za peníze prodali informace kam lidi z Číny choděj a čínská policie pak zajmula nekolik tisíc lídí, protože se zajímali o antikomunistycké web stránky. To mě docela Google sklamal, já nevím jak vás, ale vemte si kdyby něco podobného policisti vytáhli na nás. Svatá Mozilla. :bigups:

Reklama
Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Google chrome

Příspěvekod Radix » 15 čer 2009 19:35

Tak Mozilla už byla kanonizována? Úplně mně unikl i proces beatifikace.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 15 čer 2009 20:32

Řada uživatelů Google Chrome by se pravděpodobně velice divila, s čím vším souhlasili, když zaškrtli zaškrtávátko u Ujednání koncového uživatele při instalaci.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 15 čer 2009 20:54

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 15 čer 2009 21:18

Boobsss píše:Zdrávím,

chtěl bych vám říct co jsem dneska zjistil, že google chrome respektove samotný Google šmíruje uživatele tohoto prohlížeče. No googl to myslel, tak že koukne na jaké stranky chodíte, a pak vám tam podle toho tam cpe reklamy. Ale to není, tak strašný jako to, že Čínské policii za peníze prodali informace kam lidi z Číny choděj a čínská policie pak zajmula nekolik tisíc lídí, protože se zajímali o antikomunistycké web stránky. To mě docela Google sklamal, já nevím jak vás, ale vemte si kdyby něco podobného policisti vytáhli na nás. Svatá Mozilla. :bigups:

kdes to vzal?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 15 čer 2009 21:44

Divím se, že někdy neodkliknu i tohle :lol:

Obrázek

smolaondrej
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod smolaondrej » 15 čer 2009 21:46

dobrá hláška tu ci taky na pc a jak jste zjistily že se toto s googlem děje?
amd sempron 2600+,80gb + 200gb datovej , ram něco málo 512mb + 512mb, gigabyte GA-K8N51G MF, zatím integrovaná ...............

Na každou sviňi se vaří voda!!:D

Jabkozrout
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Jabkozrout » 15 čer 2009 21:51

Tak google a šmírování přes chrome se řešilo už při jeho vypuštění, jedna speciální pasáž tam pak byla upravena. Ale víc mě udivuje, že uživatelům Gmail nevadí, že jejich pošta je kontolována, čtena a může být i uchována, navíc používáním Gmail dáváte autorské práva na vše co přes tuto službu pošlete firmě Google a to je teprv terno :D

smolaondrej
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod smolaondrej » 15 čer 2009 21:53

to jo no eště že nic s toho nemám zlatáááááá opera
amd sempron 2600+,80gb + 200gb datovej , ram něco málo 512mb + 512mb, gigabyte GA-K8N51G MF, zatím integrovaná ...............

Na každou sviňi se vaří voda!!:D

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 15 čer 2009 22:05

Jabkozrout píše:Tak google a šmírování přes chrome se řešilo už při jeho vypuštění, jedna speciální pasáž tam pak byla upravena. Ale víc mě udivuje, že uživatelům Gmail nevadí, že jejich pošta je kontolována, čtena a může být i uchována, navíc používáním Gmail dáváte autorské práva na vše co přes tuto službu pošlete firmě Google a to je teprv terno :D

ne ze by to ten po**lanej AOL s ICQ nedelal taky... gmail je alespon kvalitni narozdil od tohohle protokolu...

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 15 čer 2009 22:08

Aneb behavioral targeting. Tady z toho zas děláte kovbojku, tohle se děje už nějakej pátek. Spíš buďte rádi, že to tu není v takovém měřítku jako třeba ve státech. Nedávno sem o tom měl semestrálku, tkž vím, že i přes značné úspěchy s touto metodou se teď většina snaží zaměřit na intent-based targeting. Nebudu zde zbytečně vysvětlovat, co která zkratka znamená, nejen že to většinu nezajímá, ale lze si to lehce najít.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Jabkozrout
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Jabkozrout » 15 čer 2009 22:16

Tak já z toho kovbojku nedělám tohle jsou opravdu už dost staré záležitosti, to že to dělá i ICQ protokol vím a osobně preferuju Jabber, ale vysvětlete to bandě počítačově nevzdělaných přátel :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”