U exp. 8 mám zbastlené pole pro přihlášení na mejl ,a když kliknu v liště na "Stránka" a "zabezpečení" tak se objeví pouze prázdné políčka. Už jsem to dvakrát přeinstaloval a je to pořád stejný. poradí mi někdo co s tím ?
Zkus si přepnout prohlížeč do kompatibilního zobrazení (tím z osmičky uděláš po stránce vykreslování sedmičku). Najdeš pod menu Nástroje/Kompatibilní zobrazení. Jestliže se web zobrazí dobře, můžeš přidat pravidlo (tamtéž, ale namísto položky Kompatibilní zobrazení, která by se dotkla všech webů, zvol položku Nastavení kompatibilního zobrazení a přidej adresu daného webu).
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Tohle delaji zmenene vzhledy Windows XP (konkretne je zmenena knihovna shell3.dll) - jaky pouzivas pack? ondinstaluj ho (ten pack) uz ze vzhledu rollboxu "seznam.cz" vidim ze tam mas nejaky skin - bud odeberes skin, nebo IE8.
if (count(legs)==6) bug else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě... Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století... Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek... Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Zdravím
na začátek jsem na linux totální lama. Ale potřeboval bych udělat kompletní image disku sdb pomocí příkazu DD a netuším co tam mám špatně můžete mi prosím někd pomoci. Ubuntu 20.04 Snímek obrazovky pořízený 2024-12-13 19-19-04.png
Děkuji...
Poslední příspěvek
Díky nějaké úplné základy znám třeba o tom root přístupu vím i že se chová systém jako složky. Vlastně jsem při jednom z prvních pokusů i přemazal systém kopií toh disku který jsem chtěl zálohovat. Nevadí jediný důvod proč jsem si nainstaloval linux...
Mám internet od Vodafone a protože mám malý byt, vystačím si s wifi routerem od nich - CH7465VF.
Mám aktivované dvě sítě - Mordor (5GHz) a Rohan (2.4GHz). Rohan používám hlavně pro IoT, Mordor pro aktivní použití. Heslo mám momentálně na obě...