Firefox neodpovídá

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Petr Kali
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Firefox neodpovídá

Příspěvekod Petr Kali » 09 srp 2009 13:41

Ahoj lidi,
mám nový noťas s Vistama a nainstaloval jsem si prohlížeč M Firefox, ale má to háček,nejenom že se mi neotevírá na Seznamu pošta, ale po pár kliknutí zamrzne (neodpovídá). Dcera má stejnej NB i OS a šlape jí to bez chyby od první instalace. Tak prosím o radu :idea:

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Firefox neodpovídá

Příspěvekod Pic » 09 srp 2009 14:07

Současnou verzi odinstalovat a nainstalovat nejnovější.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Petr Kali
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Petr Kali » 09 srp 2009 16:45

Jak si napsal tak jsem udělal, ale problÉm stále trvá. Co dál doktore?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 09 srp 2009 17:11

Jakou verzi FF jsi instaloval? Po odinstalování jsi odstranil i případné adresáře v Documents and Settings\použitý účet\Data Aplikací\Mozilla?
Nemáš problém ve Správci zařízení s některým ovladačem, nebo v PC nezvaného hosta?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 09 srp 2009 17:27

Tak, tak, ..odinstaloval jsi vse?, tj. po odinstalovani jsi si prekontroloval, zda je odstranenna i slozka
1. Program Files -Mozilla FIrefox (coz nejspis ano),
2. a hlavne toto: AppData (zobrazit skryte slozky) - Local - Mozilla / a AppData - Roaming - Mozilla

Jestlize problem trva udelaj si novy profil; Spravce uzivatelksych profilu http://jasnapaka.bloguje.cz/329534-co-j ... ozilla.php (instalaci se vytvori hlavni profil - default, ale podle moznost si zvolis 'natrvalo' pouzivat tento nove vytvoreny profil).

Instaluj verzi 3.5.2 ...ja mel take problem v verzi 3.5.1, kde se vsak problem nevyresil novym profilem a chyba se opakovala, ale na-podrue nainstalovana verze 3.5.2 problem vyresila.
Nejprve ainstaluj a na ciste instalaci, bez pluginu a doplnku vyzkousej jeji chovani (kdy problem muze zpusobovat spatne 'vyinstalovany' plugin, apod.).

Petr Kali
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Petr Kali » 09 srp 2009 21:47

Přeinstalovával jsem verzi 3.5.2 třikrát do NOVÉHO NB,který mám 5 dní. A jak jsem psal, dceři to funguje od začátku bez problémů. Proto je to divné.

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 09 srp 2009 22:11

NO, ja nevim, jestli tim myslis, ...ze jsi to udelal a dela to stale, a nebo jen knstatujes, ze to delas opakovane :idea:
To, ze neco mas 5 dni jiste vis, ze neznamena, ze je to 'jakoze v nejlepsi forme'. Ja mel s Mozillou problem druhy den po preinstalaci a druhy den pote zrovna vysly opravy, ktere muj problem resily, a tak bych mohl zit v domneni, ze ''ted jsem to nainstaloval, tak tomu nemuze nic byt''.

V ramci doporuceni ti akorat muzu rict, aby jsi si odinstalaci a procisteni Cccleanerem a jeste manualne zkontroloval odstraneni pripadnych zapomenutych slozek (a pluginu), pripadne odstranit, znova spustit Ccleaner, Restart a potom instalovat MFF,
a co se tyce profilu, tak to je totez, ...kdyz udelas novy profil, tak MFF to bere jako 'cisty' profil, coz jsi asi (jeslti jsi to udelal) zjistitl, ze vse musis nastavit znova, vzhled, zalozky, add-ions, pluginy,...
Tak neni jasne, jeslti jsi to duplicitne proveril, odstraneni vsech slozek, teprve potom instalovat MFF, na 'ciste mozille' potom overit to co zmnujes, ze nejde, a pujde-li to, teprve potom Mozillu prizpusobit.
Nepujde-li to, tak udelat profil, a opet zkusit, zda pujde to co zminujes, a kdyz pujde, tak az pak Mozillu prizpusobit.

To co ti nejde proste vzdy prvne zkus na 'ciste instalaci', protze problem muze zpusobovat nejaky plugin, add-ions, i kdyz bude dobre naistalovany, tak i presto.

Petr Kali
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Petr Kali » 15 srp 2009 09:57

V ramci doporuceni ti akorat muzu rict, aby jsi si odinstalaci a procisteni Cccleanerem a jeste manualne zkontroloval odstraneni pripadnych zapomenutych slozek (a pluginu), pripadne odstranit, znova spustit Ccleaner, Restart a potom instalovat MFF,
a co se tyce profilu, tak to je totez, ...kdyz udelas novy profil, tak MFF to bere jako 'cisty' profil, coz jsi asi (jeslti jsi to udelal) zjistitl, ze vse musis nastavit znova, vzhled, zalozky, add-ions, pluginy,...
Tak neni jasne, jeslti jsi to duplicitne proveril, odstraneni vsech slozek, teprve potom instalovat MFF, na 'ciste mozille' potom overit to co zmnujes, ze nejde, a pujde-li to, teprve potom Mozillu prizpusobit.
Nepujde-li to, tak udelat profil, a opet zkusit, zda pujde to co zminujes, a kdyz pujde, tak az pak Mozillu prizpusobit.

To co ti nejde proste vzdy prvne zkus na 'ciste instalaci', protze problem muze zpusobovat nejaky plugin, add-ions, i kdyz bude dobre naistalovany, tak i presto.[/quote]

V rámci doporučení jsem to vše udělal a nainstaloval znova, mezitím se nainstalovalo pár nových aktualizací na Vistách a MF zatím běhá bez zádrhelu :bigups: . Všem za pomoc moc děkuji, myslím že problém je vyřešen, ještě jednou díky Petr

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”