Jak naimportovat celý profil Firefoxu z havarovaného PC. Zálohu celého havarovaného disku mám nebo si to apoň myslím.
a edit už sem to našel http://www.czilla.cz/podpora/firefox/fa ... ce_profilu snad je to ono pro jistotu mě můžete ještě opravit proto neuzavírám. jdu zkoušet a vy se činte pokud to mám blbě.
Import celého profilu Firefoxu z havarovaného PC Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Import celého profilu Firefoxu z havarovaného PC
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Import celého profilu Firefoxu z havarovaného PC
Tak buď tam žádné záložky neměly nebo neco dělám blbě.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Re: Import celého profilu Firefoxu z havarovaného PC
Nejak nevim co presne myslis:
1. zaloha celeho nastaveni MFF: http://mozbackup.jasnapaka.com/
2. ale ze nasledne zminujes, ze ''by tam nemeli zadne zalozky'' (a tedy je chces dostat po nainstalovani zpet, a nebo se proste jen podivujes tomu, ze tam zadne nemali (coz asi jiste meli)): ...zalozky se imortuji pred nastrojovou listu MFF >Bookmarks - Organize bookmars - Import and Backups - Export (ulozit 'kam') ..a po nainstalovani provedes pres tuto listu provedes - Import
1. zaloha celeho nastaveni MFF: http://mozbackup.jasnapaka.com/
2. ale ze nasledne zminujes, ze ''by tam nemeli zadne zalozky'' (a tedy je chces dostat po nainstalovani zpet, a nebo se proste jen podivujes tomu, ze tam zadne nemali (coz asi jiste meli)): ...zalozky se imortuji pred nastrojovou listu MFF >Bookmarks - Organize bookmars - Import and Backups - Export (ulozit 'kam') ..a po nainstalovani provedes pres tuto listu provedes - Import
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Import celého profilu Firefoxu z havarovaného PC Vyřešeno
Ha já zapoměl že už máme FoX 3 a porát dledal HMTL soubor - takže díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Upgrade grafické karty nebo celého PC?
od dexikovicek » 21 srp 2024 22:33 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2290
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
22 srp 2024 09:59
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3038
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”