Firefox doplňky Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Sanko
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Firefox doplňky

Příspěvekod Sanko » 09 srp 2009 19:14

Zdravím,mám takový problém: u všech doplňků které stáhnu přímo ze stránek mozily se mi stáhnou a chtějí restart firefoxu, tak ho potvrdím, když ale najedu na správce doplňků tak mám u všech doplňků napsáno: Doplňek bude nainstalován po restartu aplikace Firefox. Restart sem teda zkoušel, i restart celého počítače. Firefox mám ve verzi :3.0.12

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Firefox doplňky

Příspěvekod X » 09 srp 2009 19:29

Firefox 3.0.13 opravuje bezpečnostní chyby. Proč ho ještě nemáš? Možná už je pozdě ...

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 09 srp 2009 19:35

Kdyz kliknes Restart, okno se zavre, MFF naskoci a napise to opetovny pozadavek na restart,...
Zavri MFF a podivej se, zda i po zavreni stale nebezi, podivej se do Spravce procesu / Task Manager ...podle me, tam stale pobezi, tak ho v TM budes muset zastavit jako 'jakkykoliv jiny zaseknuti proces', a pokracovat >otevrit MFF >instal doplnek >a potvrdit Restart.
Setkal jsem se s tim, ze nekdy restart 'zamrzne' prave diky instalovani doplnku, a MFF stale bezel a proto ten pozadavek stale dokola.

Sanko
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Sanko » 09 srp 2009 20:23

Přes Task Managera sem to zkoušel hned a proces firefox se ukončí tak jak má, teďka stahuju tu verzi 3.0.13 8)

Sanko
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Firefox doplňky  Vyřešeno

Příspěvekod Sanko » 09 srp 2009 21:13

Firefox verze 3.5.2 a pořád mi nešel žádný doplněk, pak mě napadlo všechny doplňky zrušit a odinstalovat a nandal sem si je znova a zatim mi všechny dou, i ty které mi předtím nešli :smile:

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”