Firefox-mi nepřihlásí na T-zones
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Firefox-mi nepřihlásí na T-zones
Zdravím,ve firefoxu se nemohu prřihlásit na T-zones,v Exploreru i v opeře ano. Nějaká rada?
Re: Firefox-mi nepřihlásí na T-zones
Zkus si ve Firefoxu pročistit cookies a histrorii těchto stránek..třeba to už půjde.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak sem vše udělal a nepomohlo,firefox sem tedy odinstaloval i se vším nastavením,odstranil složku z program files,a pročistil ccleanerem,po nainstalování se pořád nemohu přihlásit na tzones,projel sem tedy pc esetem a ten našel 4 viry či co? Ted už eset nic nehlásí,ale nemohla mi v pc ještě nějaká havět zůstat?
Na to ti nedokáži odpovědět, jelikož jsem se v životě nikdy této problematice nevěnoval. Ale každopádně tě můžu ujistit, že žádný Antivir není 100%, tudíž ti v PC mohl nějaký vir zůstat...alternativou je dobré zkusit nějaký OnlineScanner.
A zpátky k Firefoxu.. pokud ti nepomohla komletní reinstalace, a stále se ti nelze přihlásit..tak bych to hodil osobně za hlavu, a používal Operu..
A zpátky k Firefoxu.. pokud ti nepomohla komletní reinstalace, a stále se ti nelze přihlásit..tak bych to hodil osobně za hlavu, a používal Operu..
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”