tak sem vyřešil jeden problém a nastal jako naschvál další :( jde o to že ať stahuju z jaký stránky tak pořád stahuju okolo 30 kb/s jinak než jsem nainstaloval Windows 98 tak na XP šel net normálně 240 kb/s a ještě k tomu mi nejde žádnej herní klient
a ani downloader,chtěl jsem si stáhnout Anarchy online mno ale nestáhnu neboď to hází error,a když chci hrát na Gameparku
Quake 3 a zapnu klienta tak mi to hází tohle http://www.sendspace.com/file/dn1106
Jinak jak mám v Síti v Ovladacích panelech protokoly atd tak dam mám nastaveno Získat Ip Adresu ze serveru DHCP automaticky,prosím pomocte mi co nejdřív potřeboval bych radu dneska nejlépe
Pomalý internet Vyřešeno
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pomalý internet
BSOD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalý internet
To mluvíš o Win98? Jestliže jsi instaloval Win98 až po instalaci WinXP, tak máš asi problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
¨nene nejdřív sem zformatoval disky a nebyl žádnej system nikde potom sem hodil 98 a pak xp a dneska sem odinstaloval
xp z windows 98 tak ze jsem dal zrofmatovat disk d (tam byli xp nainstalovany)
xp z windows 98 tak ze jsem dal zrofmatovat disk d (tam byli xp nainstalovany)
BSOD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže jsi nainstaloval na C Win98 a pak WinXP. Následně jsi WinXP odebral a nainstaloval, nebo již měl nainstalované WinXp na D. Je to tak? V tom případě se ani nedivím těm problémům. Znovu se ptám - pomalý internet je na Win98?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nechápu tě ale takhle jsem to udělal,nainstaloval jsem windows 98 na disk C potom jsem nainstaloval windows xp na D
dneska jsem smazal z disku D OS XP a to tak že jsem zapnul windows 98 a dal jsem zformatovat disk,ano pomalý internet
mám na windowsu 98
dneska jsem smazal z disku D OS XP a to tak že jsem zapnul windows 98 a dal jsem zformatovat disk,ano pomalý internet
mám na windowsu 98
BSOD
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
když dám příkaz ipconfig tak všude mám 0.0.0.0.0 myslite lidi že to bude tím ??
BSOD
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybys měl 0.0.0.0 tak by ti to nejelo asi vůbec
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přísahám bohu že to tam fakt je :( mno ono to jede stejně na .... takže to je stejný :( mno nejspíš to vidim že zavolám
člověka od poskytovatele netu aby mi to přijel spravit
člověka od poskytovatele netu aby mi to přijel spravit
BSOD
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A když v ovládacích panelech otevřeš síťová připojení či jak se to tam bude jmenovat a podíváš se do nastavení toho adaptéru tak to má ip napevno nebo automatiku? A když automatiku tak co
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A když se podíváš na stav adpatéru a pořádně ho prozkoumáš tak bys tam měl mít napsané cos dostal
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Již mi to je jasné. Jen nevím proč jsi si nenechal WinXP, ale Win 98. Jinak rychlost stahování nikdo negarantuje a ta se mění podle toho, kdy stahuješ, odkud stahuješ a co stahuješ. Nastavení ve Win98 si již nepamatuji, protože je již nějaký rok nemám nikde nainstalované. Můžeš zkusit spustit příkazový řádek a tam napsat: ping www.seznam.cz a stisknout Enter. Zobrazí se čas připojení na uvedenou stránku a můžeš to změnit na libovolnou jinou. Jaké máš připojení?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3277
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4805
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3084
-
od Alferi