Problém s připojením k wi-fi

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

triss
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Problém s připojením k wi-fi

Příspěvekod triss » 07 kvě 2010 14:31

Ahoj, doufám, že se mi povedlo zařadit téma do správného fóra :D .
Můj problém je následující: před měsícem jsem si koupila notebook Sony Vaio EB1E1E s operačním systémem Windows 7 a předinstalovanou trial verzí antiviru McAfee ... byla na 30 dní, tak jsem si říkala, že jí tam nechám a až skončí, stáhnu si avast nebo avg free. Během té doby, jsme doma zprovoznili domácí wi-fi síť. Vaio se úplně v pohodě připojilo, všechno běhalo jak má. Stejně tak se mi dařilo přihlásit se k wi-fi u přítele doma i ve škole (ve škole to funguje tak, že se připojím, pak otevřu prohlížeč a musím zadat svůj login a heslo, aby mě to pustilo k ostatním stránkám).
Problém nastal ve chvíli, kdy mi skončila ta verze Mc Afee a stáhla jsem si jako antivir Avast (normálně ze stahuj.cz). Pak jsem byla u mladýho doma a najednou mi prostě nešlo se k té wifi přihlásit. Zkusila jsem avast odinstalovat - nepomohlo to, místo toho jsem nainstalovala avg free - taky nic. Vůbec jsme to ani jeden nechápal. Přítel vyslovil podezření, že mám možná něco s hardwarem (moc tomu nerozumím, ale možnosti byly něco jako poškozená wifi karta nebo nějakej modem kterým se ten notebook připojuje k tý wifi). To mě pěkně vyděsilo, tak jsem běžela doma a halelujá - doma jsem se připojila na svojí wifinu úplně normálně, což teda značí že je ta zmíněná součástka asi v pohodě. NICMÉNĚ situace už týden vypadá takhle: Pokud jsem doma, na domácí wifi se úplně v pohodě přihlásím a všechno běží jak má, jakmile se přihlásím k jakékoliv jiné wifi (ať už u něj doma, nebo ve škole, nebo třeba v kfc) tak mi to hlásí omezené připojení nebo nepřipojen (na ikoně sítě je takovej malej žlutej hajzlík trojúhelník s vykřičníkem)...... nevíte někdo co s tím? zatím nikdo z mého okolí nebyl schopnej poskytnout radu, která by pomohla...

Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problém s připojením k wi-fi

Příspěvekod d1amond » 07 kvě 2010 15:51

Vítej na PC-HELP

Problém hromady předinstalovaného sw je v jeho nekonečném odebírání (které přestane po chvilce bavit)
McAfee je již odinstalovaný? Odeber si všechny uložené sítě (kromě domácí) a zkus se znova připojovat. Firewally vypnout.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4027
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3390
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče