Vypadávající spojení
Vypadávající spojení
Zdravím,mám problém se spojením k internetu,v určitém okamžiku začne vypadávat a u ikony připojení vyskakuje hláška o odpojení a následném připojení kabelu k místní síti.Opakuje se to několikrát za sebou třeba i několik hodin a v průběhu nelze otevřít žádnou internetovou stránku,přihlásit se k programům,které vyžadují ke svému běhu internet,nic,po nějaké době to zase přestane.Kontaktoval jsem svého dodavatele,ten mi ovšem řekl,že spojení je v pořádku,tak sem zkontroloval kabel,router,nic,pak mi dodavatel sdělil,že mám v pc vir,projel jsem jej antivirem,něco málo to našlo ale problém přetrvává.Za pomoc budu moc vděčný 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypadávající spojení
Připojení je po drátě, nebo bezdrátové?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Po drátě.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jseš si jistý, že není problém v kabelech a konektorech u tebe doma, zkus jak připojení funguje např. na vypůjčeném notebooku.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi nejsi jistý, zda vir byl bezpečně odstraněn vlož log z Programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc. Odborníci poradí, jak se nezvaného hosta zbavit. Návod najdeš tam.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4304
-
od vasekpetr1