Ahoj lidi, mám takovej dotázek.
Existuje způsob, jak si dát na plochu 2 odkazy, aby se každý otvíral v jiném prohlížeči?
Otevírání adresy z plochy v 2 prohlížečích
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Otevírání adresy z plochy v 2 prohlížečích
Zkus udělat kopie uložených stránek a ve vlastnostech ''změnit'' v jakém programu to budeš otevírat.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

Počkej, jak kopie uložených stránek, já mám odkaz na otevření online stránky.
shen477 píše:Zkus udělat kopie uložených stránek a ve vlastnostech ''změnit'' v jakém programu to budeš otevírat.
To ale, pokud se nepletu, udělá pro všechny soubory tohoto typu, nejsem si jistý, jestli zrovna tohle nastavení je možné použít na jeden konkrétní soubor.
Nenapadá mě nic lepšího, než jeden z nich otevírat ve výchozím prohlížeči a druhý otevírat přes pravou myš/Otevřít v programu.
Samozřejmě možná někdo ví, jak na to a že to jde udělat jenom pro jeden konkrétní soubor, já bych to ale dělal takhle
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
aha no na to sem zapoměl 

SURIL, já to chci pro starou a na tu by to bylo moc složitý, to si to spíš napíše.
No ono to ve skutečnosti zas tak těžký postup není :) Když jí to ukážeš a ona si to párkrát vyzkouší a potom ještě třeba napíše na popírek a plácne si ho na monitor, tak za týden už ten papírek ani nebude potřebovat 

- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
No a když ona to bude otevírat ve výchozím prohlížeči a ty budeš provádět těžší způsob...?

Suril: To možná ne, ale tři dny to nezapne, a musím jí psát novej, mám doma blondýnu. :-)
SHEN: Ta má svoje PC, ale nějak jí to dělá problémy, přihlašuje se na jednu hru 2ma profily, tak potřebuje 2 prohlížeče pro bezproblémový chod.
SHEN: Ta má svoje PC, ale nějak jí to dělá problémy, přihlašuje se na jednu hru 2ma profily, tak potřebuje 2 prohlížeče pro bezproblémový chod.
No a kdybys jí třeba ukázal, jak spustit internetový prohlížeč a napsat do adresní řádky požadovanou adresu? :) Nebo třeba to rovnou přidat do záložek, popřípadě Opera a Chrome nativně obsahují Rychlý přístup - tak to hodit tam apod.
Absolútne jednoduchá záležitosť. Otvor si jeden prehliadač a choď na stránku na ktorú chceš odkaz, v okne prehliadača, hneď na začiatku ešte pred www. je nejaká ikonka, značka... . Prehliadač si vpravo klikom zmenši, medzi minimalizáciou a zavretím, stredné tlačítko. A jednoducho pretiahni na plochu tú ikonku z okna prehliadača čo je pred www. V druhom to isté a je to. Po kliknutí na odkaz na ploche sa ti bude požadovaná stránka otvárať v tom prehliadači, z ktorého si ten odkaz na plochu pretiahol.
Brano: Tvůj postup jsem zkoušel a nefunguje mi... U Opery to nejde vůbec přetáhnout, chrome to sice na plochu přetáhne, ale odkaz se otevře ve výchozím prohlížeči (tzn. v Opeře) namísto v Chromu, jak by, podle tvého návodu, měl...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 7201
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:46
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4060
-
od jaro3
Zobrazit poslední příspěvek
08 srp 2024 20:56
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”