Máte, prosím, někdo připojení k netu od Starnetu? Používal jsem jejich web tv na XP a vše tam chodilo. Teď mám jinej noťas. Na něm byly Visty a kromě toho, že jsem je chtěl stejně přeinstalovat sedmičkama, tak na nich nefungovalo u té web tv přepínání programů (vždy jela jen ČT1, která tam byla první v pořadí), ani full screen zobrazení. Nainstaloval jsem čistý sedmičky a dělá (resp. nedělá) to to samé.
Máte někdo zkušenosti, jak to na sedmičkách rozjet?
Ještě jsem si stáhl program jehož jméno teď nevím, a kterej je určen pro sledování web tv. U něj přepínání funguje. Full screen má ale údajně jít až po zaplacení plné verze, tak než k tomuto kroku přistoupím, snažím se přijít na to, jak to rozchodit přímo v internetovém prohlížeči.
Jo, ještě jsem neuvedl, že používám na to sledování IE8. na jiných než IE to nejde (nebo aspoň nešlo, což píše poskytovatel a což jsem dříve i zkusil).
Díky
Starnet web tv nefunguje plně ve Win7 ani Vista Vyřešeno
Starnet web tv nefunguje plně ve Win7 ani Vista
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Starnet web tv nefunguje plně ve Win7 ani Vista
Zkus si zjistit adresu streamu a otevřít to ve VLC. Ten se taky často používá na IPTV
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
VLC je nutné mít v PC nainstalován pro sledování TV v IE. To tedy mám.
VLC taky občas používám, ale není mi jasný, jak v něm budu přepínat programy ani jak zjistím tu adresu streamu.
VLC taky občas používám, ale není mi jasný, jak v něm budu přepínat programy ani jak zjistím tu adresu streamu.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to mají jako playlist (je to obvyklé), tak bys to přepínal normálně jak třeba písničky přes další a zpět.
Adresu musíš zjistit přímo v tom okně v IE. Klikneš pravým a asi ve vlastnostech budeš muset zapátrat
Adresu musíš zjistit přímo v tom okně v IE. Klikneš pravým a asi ve vlastnostech budeš muset zapátrat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
No v tom IE mají rolovací nabídku stanic televizí a rádií. Tak nevím, jestli to je jako playlist. Stejně jako tam mají třeba i nabídku poměrů stran. Zkusím se na to podívat.
Pokud ale někdo používáte stejného poskytovatele, dejte, prosím, vědět vaše zkušensoti ve Win7. Díky.
Pokud ale někdo používáte stejného poskytovatele, dejte, prosím, vědět vaše zkušensoti ve Win7. Díky.
Re: Starnet web tv nefunguje plně ve Win7 ani Vista Vyřešeno
Tak abych to uzavřel pro případné další, kteří by tento problém řešili: Ta televize v IE jede, ale musí být v PC nainstalovaný starší VLC. Teď u toho nesedím, tak neřeknu přesné číclo verze. Je to ale takové, které na svých stránkách taky k tomuto účelu nabízejí. Já měl novější a to zlobilo viz popis výše. Sice mi i teď třeba 3x za pořad zamrzne celé vysílání, což na XP nikdy, ale to nemůžu tvrdit, že by to měly na svědomí Win7. Aspoň, že chodí fullscreen a přepínání kanálů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3554
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3217
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1675
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5705
-
od Atjov1
03 čer 2025 14:53
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4556
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”