Firefox 5- Vaše skúsenosti?
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Firefox 5- Vaše skúsenosti?
Na večné "otravovanie" aby som si kôli bezpečnosti nainštaloval novú verziu firefoxu 5 a priznám sa- som sklamaný! Od chýbajúcej témy glasser od szymeka pl až po záložky ktoré som mal pekne poukladané a prehľadne usporiadané mi firefox5 zdvihol akurát adrnalín a sklamal ma....... Vaše skúsenosti s 5 sú aké?
Naposledy upravil(a) samael.35 dne 30 čer 2011 12:25, celkem upraveno 1 x.
samael.35
Re: Firefox 5- Vaše skúsenosti?
Žádné. Je to jen oprava bugů čtyřky, někde jsem četl že to odkoukali od Chrome a chtěj vydávat nový verze každej měsíc 

Just Fucking Google It!
Není nad Operu a nyní v nové verzi 11.50 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já si nestěžuji, ba co tím, jsem spokojen. A se záložkami, to nehnulo, ani nic nezmizelo. Aktualizuji přes Nápověda - O aplikaci Firefox - Zkontrolovat aktualizace - Aktualizovat. Neměl jsem, žádný problém se 4 ani 5. Pouze jsem si to po aktualizaci malinko upravil podle svého.
Petison - co sem cpeš Operu, když je řeč o Firefoxu 5 !? Nikdo Ti ji nebere. K Opeře vyjadřuj, až bude řeč o Opeře!
Petison - co sem cpeš Operu, když je řeč o Firefoxu 5 !? Nikdo Ti ji nebere. K Opeře vyjadřuj, až bude řeč o Opeře!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Myslela jsem, že změny žádné, ale začal po aktualizaci strašně padat. Před chvílí jsem dohledala 4 a "aktualizovala" jsem zpět. Ale celý den si hraju s chrome a možná přejdu, protože sem sehnala skoro všechny doplňky a vypadá nadějně. FF5 mě naštval už. Uvidím kdo u mě vyhraje.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- Hurricane046
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já mám pořád 3.6 protože se mi nelíbí to, že sou panely nahoře v liště a né tam dole (ale jako pořád nahoře)... i když jak sem tak zjistil tak sem asi jedinej komu tohle vadí 

Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To bylo první co sem přepnul... Stači zrušit zatržítko u "Panely navrchu".
Jinak se 5 chová stejně jako 4 akorát mi nefungují některé doplňky, což je ale pouze otázka času.

Jinak se 5 chová stejně jako 4 akorát mi nefungují některé doplňky, což je ale pouze otázka času.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyskúšal som si Chrome aj ked som sa dosť dlhý čas bránil a až na pár chýbajúcich doplnkov vyzerá v celku dobre.... Pre istotu som si opäť nainštaloval mozillu4 a až na otravnú hlášku pod lištou aby som aktualizoval (neviem sa jej zbaviť) šlape v pohode ako som bol zvyknutý. FF päťka je šunt- pokiaľ ju mám nainštallovať, počkám si za aktualizáciami..
Ups, tento príspevok o chrome som pridal neumyselne
// FF4 je podľa mna zatiaľ neprekonateľná!
Ups, tento príspevok o chrome som pridal neumyselne

Naposledy upravil(a) samael.35 dne 01 črc 2011 02:43, celkem upraveno 1 x.
samael.35
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Google Chrome je opravdu dobrý prohlížeč. Je velmi rychlý ale bohužel některé doplňky se s ním nemají rády. Musel jsem třeba nainstalovat doplněk Windows Media Player pro Firefox 
A proč si vlastně nenainstalovat rovnou MSIE 9.0?
To platí na toho člobrdu samaela... On se zmímil o chrome.

A proč si vlastně nenainstalovat rovnou MSIE 9.0?
To platí na toho člobrdu samaela... On se zmímil o chrome.
Naposledy upravil(a) mar00m dne 30 čer 2011 13:07, celkem upraveno 1 x.
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
Pic píše:co sem cpeš Operu, když je řeč o Firefoxu 5 !? Nikdo Ti ji nebere. K Opeře vyjadřuj, až bude řeč o Opeře!
To platí i na Chrome!
Just Fucking Google It!
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
FF5 vyšla trošku skoro............. Neviem kam sa vývojári ponáhľajú ale...... FF4 je stabilná,odskúšaná a hlavne-oblúbená pre obrovské možnosti rozširovať podľa chuťe!
samael.35
Od updatu jsem nezaznamenal žádný problém a vše je tak, jak to bylo. FF mi spadl 1x za můj život (ještě za dob verze 3.0) a to jsem na netu denně. Snažím se používat minimálně doplňků - jen ty, které doopravdy využiji, jako třeba AdBlock a ne nějaký kraviny typu hodiny s kalendářem, ty mám přece hned dole na liště - tak to platí i pro další doplňky. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4069
-
od Kogaku