obnova historie Google Chrome
obnova historie Google Chrome
Prosím o radu, bratr mi smazal historii v tomto prohlížeči a já bych ji nutně potřebovala obnovit, jinde jsem se dozvěděla že by to mělo jít přes tuto "adresu" c:\Users\<jmeno>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\soubory History a to se mi podařilo ale problém mám s tím tyto soubory s historií otevřít, v žádném prohlížeči mi to nejde, jsou to prostě soubory označené datem a rokem, ale nemají žádnou ikonu ani příponu, jsou to prostě jen "bílé" soubory. Děkuji moc za radu.
-
- Pohlaví:
Re: obnova historie Google Chrome
Vítej na PC-Help!
Měla bys tam mít History, klikneš na ní pravou myší a vybereš otevřít v Google chrome.
Pokud tam GoogleChrome nenajdeš, mohlo by pomoci GCH stáhnout a znova nainstalovat - http://www.slunecnice.cz/sw/google-chrome/
Měla bys tam mít History, klikneš na ní pravou myší a vybereš otevřít v Google chrome.
Pokud tam GoogleChrome nenajdeš, mohlo by pomoci GCH stáhnout a znova nainstalovat - http://www.slunecnice.cz/sw/google-chrome/
Děkuji moc za reakci, ale právě jsem tam opravdu ten GCH nenašla aby to v něm šlo otevřít, takže si ho mám stáhnout a normálně nainstalovat i přesto že ten původní nainstalovaný pořád mám?? Nebo si to mám napřed odinstalovat a pak stáhnout atd?? Díky moc
-
- Pohlaví:
Já to vyzkoušel a nefunguje to, ale už mne napadlo něco jiného. Vydrž, momentálně odcházím a budu kolem poledne. 

-
- Pohlaví:
Zkusíme to tedy následovně, ale platí jen pokud tam máš tu složku, co je na screenu.
Složku History si někam /zálohuj/ přetáhni třeba do dokumentů - nesmíš ji ztratit!
Přes Ovladací panely GCH odinstaluj a pročisti PC CCleanerem a to i registry. Stáhni GCH a nainstaluj. Potom to jenom otevřeš a tu starou History tam vložíš. Tím se ta nová, prázdná přepíše tou novou. Toto už by fungovat mělo!
Návod na CCleaner: viewtopic.php?f=70&t=5130&p=24467#p24467
Složku History si někam /zálohuj/ přetáhni třeba do dokumentů - nesmíš ji ztratit!
Přes Ovladací panely GCH odinstaluj a pročisti PC CCleanerem a to i registry. Stáhni GCH a nainstaluj. Potom to jenom otevřeš a tu starou History tam vložíš. Tím se ta nová, prázdná přepíše tou novou. Toto už by fungovat mělo!
Návod na CCleaner: viewtopic.php?f=70&t=5130&p=24467#p24467
Tak jsem to zkoušela podle tohoto návodu, ale když jsem chrome znovu nainstalovala, bylo všechno úplně stejné jako u toho předchozího, myslím že se ani nesmazaly ty staré složky právě s tou historií a tak, prostě zůstaly mi tam ty moje staré záložky, když jsem ten nově nainstalovaný otevřela a ve složce s historií byly pořád ty stejné složky jako předtím, ale udělala jsem to tak jak jsi mi to poradil, odinstalovala jsem GCH, vyčistila pc a znovu naistalovala, tak nevím 

-
- Pohlaví:
Nesmysl, vložila jsi tam tu starou složku s Historií, jak je veliká? Jedná se o toto -
Pokud nainstaluješ chrome, má to nejspíš 0kB, ale tvoje stará musí mít víc. Tu tam vložíš a tím přepíšeš tu novou historii, kde ještě nic není!
Pokud nainstaluješ chrome, má to nejspíš 0kB, ale tvoje stará musí mít víc. Tu tam vložíš a tím přepíšeš tu novou historii, kde ještě nic není!
Ano, přesně tu jsem se tam snažila vložit, ale obsah té složky byl pořád stejný jako předtím, když jsem ten soubor History z ní vytáhla, on tam vlastně pořád byl ten stejný soubor, prostě přijde mi, že když jsem ten chrome odinstalovala, že se to asi neodstranilo vubec všechno to, co k tomu patřilo nebo já nevím
-
- Pohlaví:
Stále si neodpověděla jak je ta složka veliká - kolik má kB?
25,4 Mb
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Črc 2011 09:38) ---
Jedině že by byl problém ještě v tom, že já když dám odinstalovat GCH tak mi tam vyskočí okýnko kde je možnost zaškrknout jestli chci vymazat také všechna data procházení, a to jsem poprvé nedala, myslíš že to může být tím??
ale zase kdyby se mi nesmazaly ty moje záložky tak by mi to nevadilo 
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Črc 2011 09:38) ---
Jedině že by byl problém ještě v tom, že já když dám odinstalovat GCH tak mi tam vyskočí okýnko kde je možnost zaškrknout jestli chci vymazat také všechna data procházení, a to jsem poprvé nedala, myslíš že to může být tím??

-
- Pohlaví:
???
Nevěřím, to není historie, to bys tam musela mít milion položek. Vypadá ta ikona jako ta moje?
Nevěřím, to není historie, to bys tam musela mít milion položek. Vypadá ta ikona jako ta moje?
Jak sem můžu vložit obrázek??? Klidně ti to ukážu, mám to úplně stejné, akorát že u toho souboru History mám velikost 25,4Mb.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3507
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 5551
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3160
-
od Speed_dead
05 lis 2024 10:02
-
-
- 1
- 10736
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4750
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”