Opakované restartování PC před naskočením internetu Vyřešeno
Opakované restartování PC před naskočením internetu
Zdravím, mám takový problém. Asi před několika týdny se mi začala dít taková věc, a sice že jsem musel před naskočením internetu restartovat počítač jednou, což bych ještě snesl. Pak se to ale začalo stupňovat, a teď ho musím restartovat někdy i čtyřikrát, což mě celkem štve. Nevíte někdo co s tím? Hledal jsem tady na fóru a nic jsem nenašel. Díky.
Re: Opakované restartování PC před naskočením internetu
Trosku ten problem vic popis.Myslis jako kdyz spoustis prohlizec tak ti to spadne ?
Ne. Já zapnu počítač a nenajede mi ani ICQ, ani skype, ani prohlížeč prostě nic spojeného s internetem, tak to musím několikrát restartovat a až pak mi to naskočí.
A na ploše po startu nejake ikony jsou nebo ne ?
Ano. Všechno jede normálně jen ten internet hapruje.
Jestli to dobre teda chapu nespoji se ti ICQ,Skype,... proste nejde net ? A nemas nejaky problem s pridelenim IP adresy z routeru ?
Co mas za pripojeni a jaky tam mas router ? Taky napis jak mas zapojeno.Muze se jednat o to ze ti treba zarizeni s necim v siti koliduje.
Co mas za pripojeni a jaky tam mas router ? Taky napis jak mas zapojeno.Muze se jednat o to ze ti treba zarizeni s necim v siti koliduje.
Tak pokud vím tak router nemáme, máme jen modem a připojení mám od O2 pokud myslíš tohle.
A nemas nahodou kabel od toho PC co blbne zapojeny v ADSL modemu v zadu v Lan zasuvce nad kterou je samolepka s oznacenim ( TV ) ?
Ne mám ho v zásuvce kde je samolepka @1 nebo nějak tak to vypadá ten znak.
Co mas za win ? mas dole po startu PC vedle hodin v pravem dolnim rohu u zobrazeni stavu pripojeni vykricnik ? Zkousel jsi ho prepojit do jineho portu se znakem @ ? Pokud je vse v pohode ukazuje se ti to jako ze je vse spojeno bez problemu muze byt taky v cudu sitovka v PC.Jinak ten routr jde predelat ze lan s oznacenim TV funguji jako ty s oznacenim @
Mám win7, vykřičník tam není to jsem se koukal několikrát, ale přepojovat jsem to nezkoušel.
Re: Opakované restartování PC před naskočením internetu Vyřešeno
Zkus prepojit do jineho portu s oznacenim @.Pokud to bude delat porad zkus si nekde pujcit sitovku na test
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1708
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23
-
- 1
- 12827
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3301
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4764
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3453
-
od petr22