Stahování obrázků

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

PlumJelinek
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Stahování obrázků

Příspěvekod PlumJelinek » 30 lis 2011 22:10

Zdravím vás,

měl bych takovou nejspíš neobvyklou otázku. Jsem velký automobilový nadšenec a mám zálibu ve stahování a sbírání obrázků aut. Nejčastěji sbírám oficiální obrázky od výrobců a to pokud možno v nejvyšším rozlišení. Ale k věci. Pravidelně stahuji obrázky ze stránky http://www.netcarshow.com Od určitého modelu je tam několik (desítek nebo i stovek) obrázků, lze si vybrat rozlišení, ve kterém jde požadovaný obrázek zobrazit, ten pak rozkliknu a klasicky uložím. Jenže díky tomu, že se jedná o opravdu obrovskou spoustu obrázků, je celá tahle procedura nesmírně zdlouhavá a nudná. Proto se chce zeptat - dalo by se tohle zdlouhavé rozkikávání a ukládání každého obrázku zvlášť nějak obejít? Stáhnout třeba celou složku toho modelu, nebo třeba ty obrázky stáhnout nějak hromadně? Jistě to musí mít uložený někde na FTP, či tak něco, nebo třeba existuje šikovný program, který by mi toto mohl vyřešit.... Co myslíte? Za každou radu budu vděčný, předem děkuju :smile:
Vše, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, odlož to na pozítří a máš dva dny volna.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Stahování obrázků

Příspěvekod guest » 30 lis 2011 22:37

PlumJelinek
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod PlumJelinek » 01 pro 2011 14:15

Aha, díky, ani jsem netušil, že existuje tolik programů... nicméně teď jsem jich vyzkoušel cca 20 a žádný to víceméně neumí - buďto nenajdou obrázky na stránce, nebo najdou jen miniatury a neumí si je rozkliknout, nebo naopak začnou stahovat úplně celou stránku, případně nfungují vůbec :D Takže, nemáte někdo na tyto případy osvědčený program, který pracuje jak má a dokáže stáhnout obrázky z ze stránek www.netcarshow.com?

Mimochodem jak jsem to zkoušel přes množství programů, admini té stránky mi zablokovali přístup přes IP, takže potřebuji alternativní proxy :DD
Vše, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, odlož to na pozítří a máš dva dny volna.

guest

Příspěvekod guest » 05 pro 2011 09:24

Mohl by ti pomoci NeoDownlander - viewtopic.php?f=58&t=58792&start=396 musíš to ale nainstalovat a registrovat do zítřejších 9:00 hodin.

PlumJelinek
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod PlumJelinek » 05 pro 2011 18:29

Jo, po prozkoumání několika desítek programů mi tenhle vyšel jako vítězný :D Díky :D Ale proč registrovat do zítřejších 9:00? Pokud jsem se dočetl správně, je to shareware a tudíž by to mělo určitou dobu fungovat a pak se to musí koupit, nebo se pletu?

guest

Příspěvekod guest » 05 pro 2011 18:38

Pleteš, četl si špatně:

The program is available for $29.95, but it will be free for our visitors as a time-limited offer.

Více zde: viewtopic.php?f=58&t=58792
Přílohy
g.JPG

PlumJelinek
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod PlumJelinek » 05 pro 2011 19:03

Supr, takže jsem to stáhl, nainstaloval a registrovat se mám kde? Při instalaci to napsalo, že je to aktivováno.... btw. Když si to budu chtít nainstalovat někdy příště (třeba po formátu HDD), bude stále platit to, že to mám aktivováno?

guest

Příspěvekod guest » 05 pro 2011 19:16

Nevím jestli tam je registrace, někdy bývá, někdy se to registruje automaticky. Příště už to nenainstaluješ, jistě jsi si všiml že se to při instalaci připojuje ke Giveaway pro ověření. Další instalace mimo vymezený čas by byla shareware.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”