Ztrácení připojení

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

rompex
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Ztrácení připojení

Příspěvekod rompex » 25 led 2012 04:04

Dobrý den, předem se omlouvám jestli jsem toto postnul do špatné kategorie ale už jsem vážně zoufalej .

Můj problém je ten že když hraju jakoukoliv náročnější hru ( CoD : Black Ops , FIFA12 , Battlefield 3, Need for Speed SHIFT2 atd. ) tak pří hře mi náhodně vyskočí celý internet a musím chvilku čekat až zase naskočí.

Problém nemám v případě že nehraji, jen třeba koukám na videa na YT, po různu stahuji , vytěžuji napolno torrenty atd. Můj internet je 8 MB Down a 2 MB Up . Když pinguju třeba server na který se hodlám připojit ve hře Battlefield 3 ping je stabilní s maximalní odchylkou 5 ms ( dejme tomu 20min, 25max ) a maximalně 1 % ztráta paketů , ovšem hned jak se na server napojím, ztráta paketů rapidně stoupne třeba i na 15%.

Obrázek

Obrázek

Poprvé jsem to začal pozorovat u hry FIFA12 , rád u her poslouchám internetové radio . Takže si takhle hraju a najednou slyším že radio přestává hrát , nejdřív po chvilkách že třeba vypusti na 30 vteřin a zase naskočí , pak se to ale stupňuje kdy už je tento výpadek znatelný i na samotné hře ( u hry jako FIFA12 to funguje tak že když vám vypadne internet nebo lagujete, vlevo na obrazovce se ukazuje takové kolečko které tento problém připojení indikuje )
takhle se mi to tedy párkrát stane až nakonec dostanu úplny disconnect od EA serveru a někdy právě i celkový disconnect internetu a musím čekat než znovu naskočí, restart nefunguje, musím jen čekat .

Moc se v routerech a typech připojení nevyznám ale můj ISP říká že mam anténu která funguje zároveň jako router ( Ubiquiti NanoBridge M5 ) , tento problém pozoruji něco přes měsíca půl, skoro 2 měsíce . Několikrát jsem tu měl ISP technika a pořád tvrdí že u nich ani s anténou není problém, ovšem když svůj PC odnesu na jiny internet ( bohužel jsem měl možnost pouze přípojení k modemu ) tam internet bežel naprosto bez chybky . Předpokládám že o vadný kus antény se nejedná jelikož jsem před měsícem dostal právě tuto ( NanoBridge M5 ) z dříve používané ( NanoStastion loco M ) ale problém stále přetrvává . Nepouživám žádnou externí síťovou kartu a základní desku mám GIGABYTE EP45 UD3LR

Mám Windows 7 Ultimate 64bit. Síťová karta je to Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) ( integrovaná ) Oboje maximálně updatované .

Hlavní problem ovšem spočívá v již výše zmiňovaném ztrácení připojení ovšem pouze ve chvíly kdy hraju hry.

Děkuji, Pavel Darebný.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Připojení síťové jednotky
    od neytos » 06 lis 2024 11:43 » v Windows 11, 10, 8...
    0
    3087
    od neytos Zobrazit poslední příspěvek
    06 lis 2024 11:43
  • Win 10 Pro problem připojení internetu
    od Bary-Jan » 05 úno 2025 16:45 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3412
    od Bary-Jan Zobrazit poslední příspěvek
    05 úno 2025 22:07
  • Výběr internetové připojení
    od Fargotroniac » 04 čer 2025 13:11 » v Sítě - hardware
    19
    4045
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    09 čer 2025 13:19
  • PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
    od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem
    24
    4999
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    24 dub 2025 17:54
  • Internetové připojení v novém bytě Příloha(y)
    od impros » 02 zář 2024 22:11 » v Sítě - hardware
    8
    5165
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    04 zář 2024 16:03

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”