Připojení?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

BUTon
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: únor 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Připojení?

Příspěvekod BUTon » 31 srp 2004 14:00

Ahoj lidi,
ještě jeden problémek se mi vynořil při instalaci noveho PC:
nemuzu se pripojit k netu. Nastinim situaci (predpokladm, ze tam nekde bude nejaka banalni chyba):
Stary pocitac byl s externim modemem - vytacene pripojeni pres VOLNY; novy ma modem interni. Snazil jsem se to nakonfigurovat, ale asi jsem nekde neco po...to. Modem zacne vytacet, ale trva to dlouho a pak hlasi chybu, tusim 967 (nebo 697, tak nejak) - nelze navazat spojeni se vzdalenym pocitacem...
Poradite mi nekdo?
Dik, BUTon



Reklama
Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Rimmer » 31 srp 2004 19:02

Čau, co máš za systém a co je to za modem?

Chyba 697 >> Error 697: ERROR PARTIAL RESPONSE LOOPING..

s čímž jsem se ještě nesetkal, ale na nesprávně napsaný heslo nebo jméno bych to neviděl.. Při nastavování spojení je třeba zadat správně jméno, heslo a tel. číslo, nic jiného by jsi nastavovat neměl.
Zkus vytvořit nové připojení nebo případně úplně odeber modem ze systému a restartuj ho.
Rimms

BUTon
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: únor 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Re:

Příspěvekod BUTon » 01 zář 2004 11:24

System? Ted se do vseho davaj XPcka, takze je tam mam.
Modem je nejak od "M", ale presnej nazev napisu az zejtra, musim se doma podivat....

BUTon
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: únor 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Modem

Příspěvekod BUTon » 02 zář 2004 10:34

Tak modem je Microcom InPorte Home...
Ví k tomu, prosím, někdo něco?

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6510
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Ltb » 02 zář 2004 23:46

Ahoj, Microcom jsem měl ve svém PC taky, fungoval OK. Zkusil bych to, co psal rimms - odinstaluj modem z PC, restart no a WinXP by měly při novém bootu detekovat nový hardware a nainstalovat ho znovu.

- dej pozor, aby neměl "vykřičník" ve správci zařízení
- odeber čekání na oznamovací tón
- kabel z telefonu musí být v LINE (ne PHONE)


dej vědět výsledek

BUTon
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: únor 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Line or Phone

Příspěvekod BUTon » 03 zář 2004 10:00

Jo jo, podivam, jestli je to v Line nebo Phone.¨
Jinak se omlouvam za male zmateni - spatne jsem si zapamatoval chybovou hlasku - je to c.678
Myslim, ze by to mohlo pomoct.
Jinak modem funguje - zacne vytacet - je to slyset, ale nepripoji se...

Za odpovedi predem dik, psal bych i casteji, ale musel by byt ten net doma... :-)
BUTon

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2159
Registrován: červenec 04
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod miras » 03 zář 2004 13:17

Tak chyba 678 znamená, že vzdálený počítač neodpovídá (678-The computer you are dialing to is not answering).
Jak si vytvářel připojení? Ručně, nebo pomocí CD nějakýho providera? Mrkni ještě jestli je správně telefonní číslo.
Pak bys moh třeba ještě vyzkoušet vytvořit připojení přes někoho jinýho (Quick, Tiscali, ...)

BUTon
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: únor 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Pripojeni

Příspěvekod BUTon » 04 zář 2004 10:51

Pripojeni jsem jednak vytvarel rucne - to stare, co jsem mel na starem PC a pak jsem tam mel taky dve predinstalovana, od VOLNYho a od BRAVE...
Tak nevim.

BUTon
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: únor 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Diiiky

Příspěvekod BUTon » 04 zář 2004 23:34

Diiky moc vsem zainteresovanym. Uz se povdelo, pripojuji se.

Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Rimmer » 05 zář 2004 22:01

No tak sláva..jsem rád že to funguje:) Jak jsi to rozchodil?

Jinak co se týče té 678 - vzdálený PC neodpovídá, už hodněkrát jsem se setkal s případy, kdy přestože se zobrazovala 678 byla chyba na lokálním PC (např. problémový modem, linka...)
Rimms

BUTon
Level 1
Level 1
Příspěvky: 52
Registrován: únor 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

:)

Příspěvekod BUTon » 07 zář 2004 11:58

Směsicí rad od pc-help.cz a od kamarádů. Ani nevím, co z toho nakonec zabralo - už jsem z toho byl celej zblblej...


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Připojení routeru
    od Petrfoo » 03 bře 2019 13:09 » v Sítě - hardware
    5
    542
    od ITCrowd
    03 bře 2019 13:42
  • Připojení domény
    od Carloss21 » 07 srp 2019 19:12 » v Web-tipy a vaše weby
    2
    1072
    od Carloss21
    07 srp 2019 23:36
  • připojení k síti
    od Lukabr » 25 říj 2018 12:59 » v Vše ostatní (inet)
    26
    3635
    od TRNX
    26 říj 2018 14:03
  • Netbox - nestabilní připojení
    od Lucinka84 » včera, 10:29 » v Internet a internetové prohlížeče
    0
    108
    od Lucinka84
    včera, 10:29
  • Nefunguje bezdrátové připojení
    od zero » 20 bře 2019 15:00 » v Problémy s hardwarem
    4
    350
    od zero
    20 bře 2019 18:41

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti