Mozilla padá+nejde zavřít

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Honza_B
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Mozilla padá+nejde zavřít

Příspěvekod Honza_B » 14 dub 2012 21:10

Nejdřív jsem psal na oficiální cz forum o Mozille ale jaksi nikdo neodpovídá.:
Mám starou verzi Mozilly (3.6.28), protože nová se mi prostě nelíbí a podle mě ani není přehledná. Předem upozorňuji, že nebudu aktualizovat Mozillu na nejnovější verzi. Nyní k věci. Asi před týdnem se mi u Mozilly začalo stávat, že jsem normálně pracoval, něco hledal, potom chtěl okno zavřít, ale nešlo zavřít, minimalizovat, ani s ním hýbat. Stalo se to za ten týden snad milionkrát. Dnes už došlo k tomu, že nejen že Mozilla semtam nejde zavřít, ale po chvíli spadne. Když ji hned znovu zapnu, spadne prakticky hned po zapnutí. Zkoušel jsem ji spustit v nouzovém režimu a nic se nezměnilo. Počítač jsem pro jistotu sjel antiwirem, ale ten nic nenašel. Přeinstalovávat se mi nechce, vzhledem k tomu že bych zpět musel dostat všechny doplňky, bez dalších průtahů ztratil záložky a historii. Když už to budu dělat, radši bych věděl, že to k něčemu bude. Mám ID z crash reporteru (internetového) ID: 3a9c2aac-ecaa-4086-9755-e02802120414, ID pádu ze souboru (mělo by to být to stejné, má to stejný čas a datum, ale...): bp-3a9c2aac-ecaa-4086-9755-e02802120414
ale nemyslím si že to k něčemu bude a oficiálně to tam posílat nebudu, protože jediné odpovědi, ketré yb se mi dostalo, nainstalujte si nejnovější verzi. Děkuji za rady.

UPDATE:
Přeinstaloval jsem to a je to porad stejne. Odstranil jsem pluginy, jestli to neni tim a jak uz jsem rekl, v nouzovem rezimu bez doplnku to taky nejede.

Reklama
danko6
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Re: Mozilla padá+nejde zavřít

Příspěvekod danko6 » 08 kvě 2012 10:03

No co dodat. Viem ze si pisal ze aktulizovat mozillu nebudes ale novu verziu si nastavis taktiez podla svojich predstav. Mozillu pouzivam uz roky a vzdy sa mi sama aktualizuje a rozdiel v nej co sa tyka pouzivania nejako extra nevidim. Hlavne sa jedna o zabezpecenie. Takze sup sup aktualizuj na novu verziu a dolad si ju podla svojich predstav : )
Viem takuto odpoved si nechcel : )

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Mozilla padá+nejde zavřít

Příspěvekod tux » 08 kvě 2012 11:49

Když jí nechtěl tak mu jí nepiš.
Odinstaluj Firefox, smaž v PC všechno co má něco společnýho s firefoxem, stejně tak v registrech. Pak restartuj, nainstaluj znova a zase restartuj.
Záložky, historii apod. si můžeš zálohovat na Firefox Sync.

Nebo koukni na stránky firefoxu jestli tam nemaj nějaký skin packy připomínající vzhled starý 3.6, to s tím zabezpečením je pravda.
Just Fucking Google It!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
    od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem
    5
    2782
    od Faster1 Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 19:49
  • Padá internet, vadný modem?
    od Signalista97 » 03 říj 2024 18:45 » v Sítě - hardware
    3
    3063
    od Signalista97 Zobrazit poslední příspěvek
    04 říj 2024 17:44

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”