Mam taky problem. Presiel som z ie8 na ie9 a tu mi trva nacitanie prvej stranky ( domovskej ) velmi dlho, 1 az 2 minuty. Dalsie stranky uz otvara bez problemov, bez cakania. Pri ie8 som tento problem nemal. Viete mi poradit v com je problem.
Diky
Internet explorer 9 načítá zoufale pomalu domovskou stránku*
Internet explorer 9 načítá zoufale pomalu domovskou stránku*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 kvě 2012 06:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Internet explorer 9“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale samo jméno programu nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Internet explorer 9“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale samo jméno programu nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Internet explorer 9 načítá zoufale pomalu domovskou strá
To samé jsem měl i já. Hergot kdybych si jen tak vzpoměl jak jsem to spravil... Myslím, že jsem IE9 v akutalizacích odinstaloval a pak znova nainstaloval. Nebo vypl proxy? Pohledej na netu, nejsi sám, pár lidem to dělalo taky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Diky za radu, skusim to.
Proxy som mal vypnute, takze v tom to nebolo. Problm stale pretrvava.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi ho odinstalovat a znova nainstalovat jak jsem psal?
Zakaž taky všechny doplňky
Zakaž taky všechny doplňky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Skusil som uz aj odinstalovat a znovu nainstalovat a stale rovnako. Tiez som zakazal vsetky doplnky. No este skusim nieco pokoumat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2798
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 3
- 3561
-
od Signalista97