Zdravím,
Mám takýto problém, že mi nenačíta stránku Facebook... tento problém mám už týždeň (myslel som si že chyba je v stránke, že ide o nejaké aktualizácie alebo niečo, tak som čakal či sa to neumúdri), no problém nie je v stránke....
Používam Google Chrome ale neotvorí ho ani pri ostatných prehliadačoch (Opera, Firefox, IE)... ide iba o túto stránku... prečistil som už snáď všetko.. cez CCleaner (aj všetky cookies) (toto som praktizoval 4-8x denne celý týždeň týždeň), aj v prehliadači som odstránil všetky údaje prehliadania nič nepomohlo...pozrel som aj HOSTS tabulku, či sa tam niečo nebloklo..no nie.. vypol som aj firewall aj antivirák spolu aj oddelene nič...myslel som si že je nejaký problém v pripojení no nie je modem som reštartoval tiež XXX krát... keď internet pripojím na starý PC na FB sa dostanem bez akýchkoľvek problémov...Dajte nejaké rady prosím!
Ďakujem za akúkoľvek radu!
Problém Chrome - Facebook
Re: Problém Chrome - Facebook
Zdravým ťa, prepáč nemám pre teba riešenie, ale mám presne ten istý problém, nepripojí ma na FB, ale mňa nepripojí ani na Google. Tieto dve stránky sú zakliate
Ja používam Win XP 32 bit.Tiež som skúšal všetko, ESET nezachytil žiadny výrus. Help !!!

Nastavení antiviru?, firewallu? Nevím, zkouším.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nepodařilo se vám kdysi chytit ten FaceBook vir a nějaký amatér vám ho odstranil? Protože pokud ano, máte pořád ještě v nastavení hodnoty které tam vložil vir...
ja mám môj PC od decembra... myslím, že tento FB vír bol v dávnejšej dobe...(ak myslíme tie správy od priatelov po ENG) ESET nič nezachytil...
// vo firewalle ani v AV to nebude...skušal som vypnúť oba nič...
// vo firewalle ani v AV to nebude...skušal som vypnúť oba nič...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4805
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6379
-
od mmmartin
28 pro 2024 21:16
-
-
- 1
- 10890
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
- 2
- 3730
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4926
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”