Jako laik potřebuju radu s okny, které vyskakují u internetového prohlížeče, nemám však na mysli popup...
Před zhruba třemi týdny mi při otevření IE vyskočilo okno s hláškou o příkazovém řádku, že požaduje oprávnění ke spuštění.. když jsem dal NE, do 3 vteřin okno naskočilo znovu, když ANO, tak vyskakovalo stejně dál, a když jsem to zavřel křížkem, tak se nic nezměnilo, okno prostě naskakuje stále a pracovat na netu nelze.
Nainstaloval jsem Chrome a cca týden jsem jel net přes tento prohlížeč bez problémů, ale teď je tam to okno taky, jen tochu jiné, je to zase to řízení uživatelských účtů, jen teď chce oprávnění pro cmd.exe (což je myslim taky příkazový řádek) , pokud dám NE, vyskočí znovu, pokud dám ANO, vyskočí mi tento error : C:\Windows\system32\cmd.exe .... Ke zpracování tohoto příkazu není k dispozici dostatečná přidělená kvóta.
Disk je defragmentován, antivirem projetý, čistil jsem ho pak i nějakým advanced system care a ccleanerem, ale někdo zase říkal, že to naopak škodí, tak už ty čističe nemám, přesto jsem problém nevyřešil a dost mi vadí, proto jestli někdo víte jak na to, tak sem s nějakou radou prosím

Okna neskákala jen když jsem v řízení účtů absolutně stáhl ochranu, ale to nechci..