Ahoj nainstalovala jsem mi omylem do PC jaka si sporominutím sra...... a nedaří semi ho zbavit ..... ten to jaký si toolbar mám v fire fox mozzila ,ale napadl mi veškere prohlížeče a cpe tam svou domovsko ustránku a furt se mě ptá na povolení o změní a tak v ovládacích panelech sem o odinstalovat a složku od otho odstranil ,ale rut ne a ne to zmizet poradíte někdo jak stím pryč !
http://www.fastimages.eu/?v=123.jpg
http://www.fastimages.eu/?v=1234.jpg
Toolbar > Zbavit se Ho ?? Vyřešeno
Re: Toolbar > Zbavit se Ho ??
běž do ovládacích panelů dej přidat nebo odebrat programy pak do okýnka nahoře v pravo napiš toolbar až se ti tam oběví odstraň je...to je jedna z mnoho možností
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Jak jsem již psal v ovládacích panelech jsem věc stejneho mena smazal ,ale v mozille zustava furt a soubory podobneho mena jak toolbar nebo to searchYa! nemohu najít pokud by byl nekdo skušenější a ochoten mám Jak Team speak ,tak skype a hlavně Team viever
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”