Tohle mě dělá každou chvíly.Stránka normálně najede a po chvilce tohle.
Instrukce na adrese 0x10063e2d odkazovala na adresu paměti 0x10063e2d.S pamětí nelze provést operaci:read.Klepnutím na tlačítko OK ukončete program
Problém s explorer
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyzkoušej vypnout DEP - Stiskni klávesu Windows+Pause/Break - dostaneš se do Vlastností systému - Dáš Upřesnit a na odstavci Výkon dej Nastavení. V něm na kartu Zabránit spuštění dat (DEP). Tam bys měl mít zatrženo Zapnout omezení ....pouze pro důležité systémové programy a služby. Na kartě Vizuální efekty si nastav Optimalizovat pro výkon a v kartě Upřesnit se podívej, jakou máš nastavenou Virtuální paměť a eventuálně si ji zvětši. Měla by být ve velikosti asi 1 a půl násobku fyzické paměti RAM, ale maximálně tak kolem 1GB by mělo stačit.
d
Díky.už sem provedl.Viruální pamět mám 768 aRAM 512 TAK BY TO MĚLO BÝT DOBRÝ.Snad. as měl bych jěště jeden dotaz.když zapnu kompa pokaždý mě vyjede tabulka nvidia,něco anglickýho.to je od té doby co jsem přeinstaloval ovladače.
Jestli ti můžu poradit tak nech Explorer Explorerem a naistaluj si třeba operu. Já osbně ji používám už docela dlouho a sem s ní nadmíru spokojen. Můžeš si tam nastavit i svojí poštu, takže nebudeš muset chodit na seznam nebo někam tam a ani nebudeš muset používat Outlook. Opera je skvělá můžeš si tam nastavit téměř cokoliv, ale každý na to má svůj názor. Existuje spousta dalších Mozilla Firefox, ...... je to na tobě já osobně bych ale IE nepoužíval ani kdybych musel ! a mám proto své důvody.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak proč tam cpeš nový ovladač, když Ti to funguje. Navíc tam máš, jestli dobře rozumím jednu kartu, tak proč máš nastaveno SLI. Drž se jedny zásady: Když něco spolehlivě funguje, není důvod cokoliv měnit. Jestli chceš experimentovat, tak si o tom něco přečti. Na netu je hromada diskusních fór, kde se dovíš mnoho informací. Ten nový ovladač odinstaluj a dej tam původní z přiloženého CD. Doufám, že víš jak!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3989
-
od petr22