Zdravím, omlouvám se, že hned první příspěvek je žádost o pomoc, ale upřímně je to důvod, proč jsem se zaregistroval.
Přeinstaloval jsem nedávno PC (win 7) a začaly mi při hraní padat FPS z např 60 na 25. Později jsem zjistil, že mi to dělá google chrome. Odinstaloval jsem ho, nainstaloval jsem Firefox a bylo to to samé. Jakmile ale prohlížeč vypnu, FPS už jsou na maximu. Přeinstaloval jsem Javu, Flash Player a zkusil i IE 64bit a je to to samé. V momentě kdy skočím do okna a vypnu prohlížeč mám max fps.
Jako antivir používám Avast a na spyware mám spybot. Pročistil jsem registry, defragmentoval disk, avast jsem nechal udělat i test po spuštění a nic nenašel. Drivery mám všechny nejnovější a i podle DriverMaxu je to vpohodě.
Počítáč: AMD Phenom 965 4 jádro 3,4 GHZ, Sapphire HD 6850, 8GB ram, základovka Gigabyte 870A-USB 3, HDD Western Digital Caviar Black 640GB, zdroj OZC ZS 650W.
Před reinstallem bylo vše v pořádku.
Nevíte někdo v čem by mohl být problém popřípadě nemáte aspoň nějaký nápad, co bych mohl zkusit?
Předem děkuji za odpověd a přeji hezký den. :)
Prohlížeč internetu shazuje FPS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prohlížeč internetu shazuje FPS
Vítej.Doufám že jsem tě dobře pochopil.Ale proč máš zapnutý prohlížeč při hraní?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím, ne vždy se mi chce hrát fullscreen, když někde třeba farmím, radši si to hodím do windowed a prohlížím u toho internet.
Vypnout to už z principu nevidím jako řešení, proč bych to dělal? Roky mi to šlapalo jak mělo.
Vypnout to už z principu nevidím jako řešení, proč bych to dělal? Roky mi to šlapalo jak mělo.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem zjistil, že mi to nedělá jen prohlížeč. Vždy když hraju tak 10 minut, tak mi to shodí FPS na 15, dám CTRL + ALT + DEL, hned se vrátím do hry a je to ok a zas za 10 minut se to opakuje. Když nejdu na chvíli do windowsu, tak těch 15 FPS zůstane a nespraví se to. Není to přehřívání, díval jsem se na teploty a ty jsou vpořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4448
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
-
Facebook - video selfie - prohlížeč - fotoaparát
od mikujaro » 14 črc 2025 19:47 » v Internet a internetové prohlížeče - 0
- 5693