Padá mi net

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

dians
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Padá mi net

Příspěvekod dians » 15 zář 2012 14:37

Zdravím, mám internet od českých telkomunikací (v podstě t-mobile) a neustále mi padá. Je to fakt otravné, vždycky tak na deset sekund nejde a pak zase běží nějákou chvilku jde v pohodě. A pak zas, už mi z toho docela hrabe, hlavně při stahování nebo hraní her.. Nemáte tušení, čím by to mohl být? Mám ho vedenej kabelem normálně z routeru (d-link) přes wifirouter(tp-link) do kompu. Ten tp link je tam kvůli wifi, ale net padá i když jde přímo z routeru, tak jsem z toho na prášky...

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Padá mi net

Příspěvekod guest » 15 zář 2012 14:43

A co na to říká T-mobile?

_vcn
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Padá mi net

Příspěvekod _vcn » 15 zář 2012 14:51

Zřejmě problémy v síti poskytovatele. Zkus ten okamžik, kdy net nejde odchytit a v příkazovém řádku Windows zkusit přikazy ping www.seznam.cz a tracert www.seznam.cz. Z toho tracertu sem pak hoď výsledek. Taky lze použít ping www.seznam.cz -t - parametr -t zařídí neustále provádění příkazu a na tom lze vysledovat celkovou stabilitu připojení a momenty, kdy má internet výpadek (správně by měla dorazit odpověď na všechny pokusy). Výsledky z př. řádku lze případně taky předložit poskytovateli připojení.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
    od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem
    5
    2866
    od Faster1 Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 19:49
  • Padá internet, vadný modem?
    od Signalista97 » 03 říj 2024 18:45 » v Sítě - hardware
    3
    3427
    od Signalista97 Zobrazit poslední příspěvek
    04 říj 2024 17:44

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”