UPC poplatek 300kc za snížení sluzby? Vyřešeno
UPC poplatek 300kc za snížení sluzby?
Je to normální,že si UPC učtuje poplatek za snižení služby 300kč.Jako za co? Ackoliv sem velmi liberalní člověk ,přala bych si vpustit do země česke nejakeho novodobého Hitlera ,který by pěkně systematicky vyvraždil ty co tohle vedou a okradaji normální lidi.Obycejni Cesi si to nechaji libit a vlastne proti tomu nemužou bojovat...bojkotovat to prilis nejde kdyz si ty firmy vedou vicemen monopol na nekterych mistech.... Jen chci podotknout ,ze nepodporuji zadny nacismus,ale nekdo takovy ,kdo by misto zabijeni zidu a nevinnnych zabijel tyhle nadnarodni zlodeje a jejich česke vedeni by se opravdu hodil. 

Re: UPC poplatek 300kc za snížení sluzby?
... raději nic ...
Naposledy upravil(a) NuM3Ro dne 20 zář 2012 13:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Ono jde jenom o to předně si pořádně prostudovat smlouvu a tyto zloděje nepodporovat!
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně jak píše BS, máte číst smlouvy, pak si nebudete stěžovat. Pokud dochází ke změně všeobecných podmínek, vždycky může zákazník odstoupit, když s nimi nesouhlasí.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Orcus ty si MANZAGER UPC nebo z jejich PR nebo Te platí za jejich obhajobu na diskuzích. Jde tu o princip a slušnost ne o ty kecy co ty píšeš ty a také hlavně o logiku,???!!! navýšeni služby je bezplatné ,snížení poplatek 300? Orcus evidentně je Ti tento styl blízký Já se stim třeba u Optusu v Australii nebo u At@T ve statech nesetkala .A každopádně Ti dekuji za odpověď já se ptala úplně na něco jiného a ty mě tu krmíš svými haluzemi se smlouvama .Otázka zněla :Je to normální, že si UPC účtuje poplatek za snížení služby 300kč.Jako za co?...tak když už mas reci tak aspoň odpověz za co to je? manipulační admin poplatky? za 300kc? nebo za co..Hardwarove žádná změna... Tož strejdo Orcas odpovidej k veci technickym a otazkam kladenym a ne tvzm smluvnim pravnim vypadum co odpovidaji Tve inteligenci... ve stylu jedete letos k mori nebo na prehradu..... Odpoved:ano letos jedem lodi.......Veroniqua
-
- Pohlaví:
Veroniko, nečil se
Samozřejmě že je to zlodějna kterou UPC nemůže podložit, ale jenom okecat, ostatně jako všichni a všechno v této zemi. A proto je důležité se takovým smlouvám vyhýbat.

Ja vim vše v miru:) jen me vadi ,ze mi neodpovi na otazku proc to take je///odpoved ,ze je to ve smlouve je sice pravdiva odpoved ,ale pro smyslejici lidi trochu nelogicka...,proto me stve kdyz se na neco presne zeptam a jeste me nekdo pomalu serve aniz by mi vubec odpovedel s racionalnim pohledem na vec...:-))
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsem a s UPC nemám nic společnýho. Snažím se Ti říct, že nabídku určuje poptávku a ty jsi s UPC tu smlouvu uzavírat nemusela.
Na ty 300 jsi se mohla zeptat při podpisu smlouvy. Typicky český, podepsat a pak se začít ptát.
Nevím proč se vztekáš, Tvý výpady ukazují Tvojí inteligenci, já jsem Ti normálně napsal, že bys neměla důvod se tu takle vztekat, kdybys jsi to nepodepsala.
Za třetí, to nejpodstatnější, když Tě něco sere, tak se zeptej toho, kdo za to může. Tudíž tu přestaň brečet zavolej na UPC a optej se ne? Nebo to ses v Austrálii nenaučila a všechno za Tebou přišlo samo?
Svůj vztek si vybíjíš na nesprávným člověkovi. 
P.S. Ty 300 budou beztak za to, že někde šlape na kabel, aby data běhaly pomalejc.

Nevím proč se vztekáš, Tvý výpady ukazují Tvojí inteligenci, já jsem Ti normálně napsal, že bys neměla důvod se tu takle vztekat, kdybys jsi to nepodepsala.
Za třetí, to nejpodstatnější, když Tě něco sere, tak se zeptej toho, kdo za to může. Tudíž tu přestaň brečet zavolej na UPC a optej se ne? Nebo to ses v Austrálii nenaučila a všechno za Tebou přišlo samo?

P.S. Ty 300 budou beztak za to, že někde šlape na kabel, aby data běhaly pomalejc.

-
- Pohlaví:
Orcus, no tak, buď k dámě zdvořilejší!
Ale toto je asi pravda
Ale toto je asi pravda

P.S. Ty 300 budou beztak za to, že někde šlape na kabel, aby data běhaly pomalejc
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Věř mi, že na mě to je ještě relativně zdvořilý. Snažím se jí to říct na rovinu, bez obalu, protože tak to lidi nejlíp pochopěj. Není v tom nic osobního, ani nic rejpavýho. 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím, co se tu řeší. Na co ty peníze chtějí ti vlastně může být ukradené - je to jejich podnik a klidně si můžou účtovat peníze i za to, že přecházíš k někomu jinému. Prostě jednou jste se smluvně dohodli na podmínkách, tak je obě strany mají dodržet. V dobrém i zlém.
U banky se taky neptáš, k čemu použijou peníze za předčasné splacení úvěru. Prostě je takový ceník a je jen na tobě, jestli na něj podpisem přistoupíš
U banky se taky neptáš, k čemu použijou peníze za předčasné splacení úvěru. Prostě je takový ceník a je jen na tobě, jestli na něj podpisem přistoupíš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Veroniqua píše:UPC účtuje poplatek za snížení služby 300kč.Jako za co?
Zavazala jsi se k urcite vysi plneni za mesic a ted ho chces snizit - ber to jako 'odpustek' za to, ze ti vyjdou vstric. Obdobne je to u mobilnich operatoru - predcasne vyvazat ze smlouvy te nechaji pouze za vyplaceni se. To, ze je to bezne jen v CR nechavam bez komentare.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdielny provider, rozdielne služby ako zapojiť
od 28_nitro_28 » 21 čer 2025 11:09 » v Sítě - hardware - 2
- 2862
-
od cervcek