Prohlížeč Opera - v Seznamu nejdou videa Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

satam
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Prohlížeč Opera - v Seznamu nejdou videa

Příspěvekod satam » 22 zář 2012 13:39

PC ASUS, MB Pundit, CPU P4 2.8MHz, RAM 1GB, int. grafika, HDD WD 80GB PATA.
Na uvedeném PC přestala jít videa na stránce www.seznam.cz. Objeví se pouze základní obrázek a po kliknutí na "play" - dvakrát - zůstane jen černá plocha bez obrazu, zvuk jde. Adobe Flash Player aktualizován na potřebnou verzi - tuším .278. Na www.idnes.cz a všude jinde videa jdou.
Napadne někoho, jak nato?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Reklama
-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Prohlížeč Opera - v Seznamu nejdou videa

Příspěvekod -lukas- » 22 zář 2012 13:46

jeste pripis verzi Opery a sestaveni (Tlacitko opera -> Napoveda -> O aplikaci Opera), jaky mas system a jaky mas antivir (nebo teda spis nejaky internet security jestli mas)

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 22 zář 2012 13:49

Opera poslední - 12.02, OS Win XP SP3, Avast Free, ale ve stejné sestavě to ještě před cca týdnem chodilo naprosto bez problémů.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 22 zář 2012 13:50

Mám to samé a vše je O.K.

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 22 zář 2012 13:53

Tak mi zkus říct, proč u mě ne :cry:
Na vedlejším PC mi to taky běhá bez problémů :P

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 22 zář 2012 13:58

bohuzel neznam avast ale jestli jde vypnout nejaky kontrolovani internetu tak to vypni, pripadne jestli mas na seznamu nejaky blokovany prvky tak je povol, seznam respektive novinky.cz maj ten prehravac nejak stupidne udelanej, kontrolujou tam nekde js.

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Zář 2012 14:01) ---

teda pocitam s tim, ze Ctrl+R a vymazani cookies si zkousel. Tzn. praym klik do prazdnyho mista -> upravit mistni nastaveni -> cookies smazat ten seznam co tam je, a kouknout se jestli mas povoleny zasuvny moduly, JS, atd.

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 22 zář 2012 14:01

Za naprosto stejných podmínek to ještě před cca týdnem chodilo bez problémů. To by musel něco změnit Seznam, Avast nebo Bůhvíkdo. Žádná aktualizace v tom období neproběhla.

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 22 zář 2012 14:08

seznam tam neco meni kazdou chvili, napriklad reklamy, internet security muze zmenit nazor na nejaky novy prvky co tam sou, cookies se muzou zblaznit, cache je spatne nactena. To ze to vcera slo a dneska nejde, neznamena utok mimozemstanu.

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 22 zář 2012 14:16

Já vím, chápu Tě, ale proč mi to tedy na vedlejším PC běží bez problémů s úplně stejnými prvky? Pochopitelně jiná MB, CPU a pod., ale naprosto stejný SW.

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 22 zář 2012 14:28

naprosto stejny sw? pokud tim myslis ze je to taky win xp sp3 a taky avast a taky opera, tak to mi porad neprijde naprosto stejny. Avast muzes mit jinak nastavenej, muze mit jiny zkusenosti podle ostatniho sw co tam mas, podle jinejch navstivnejch stranek, to samy opera a jeji cache a cookies, pripadny blokovany obsah, nebo pluginy jestli nejaky pouzivas. Chapu ze te to stve, ale porad jen pises ze je to nemozny. Zkousel si to vypnout a zapnout? Tim myslim i dany pocitac.

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 22 zář 2012 14:36

Já zas chápu Tebe, ale myslím si, že vím, co říkám (a co píšu). Já vím, že to není nemožný, když se to děje, ale podle mého to bude nějaký zádrhel přímo v té instalaci Opery a já na něj nemůžu přijít. Vše ostatní, co jsi teď nakousl, je doopravdy stejné - nastavení Avast, blokování, pluginy apod.
Jinak Ti upřímně děkuji za Tvou snahu mi pomoci, snad se i s Tvou pomocí doberu nápravy.
Anebo počkám na novou verzi Opery a snad to přeinstalace opery spraví :lol: :lol: :lol:

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 zář 2012 14:48

Vypni v opeře HW akceleraci
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • GTA 5 zmizelo ze seznamu her
    od Karel203 » 02 říj 2024 17:23 » v Hry
    1
    2413
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    02 říj 2024 18:25
  • prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
    od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem
    9
    4456
    od walderan Zobrazit poslední příspěvek
    04 dub 2025 15:42
  • Facebook - video selfie - prohlížeč - fotoaparát
    od mikujaro » 14 črc 2025 19:47 » v Internet a internetové prohlížeče
    0
    5900
    od mikujaro Zobrazit poslední příspěvek
    14 črc 2025 19:47
  • eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
    od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp)
    8
    9521
    od pajauh Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 18:07
  • Supermium - Chromium "Google Chrome" výborný internetový prohlížeč pro Windows XP, Windows 7 od Windows 2k a vyšší verze
    od IMB » 13 říj 2024 16:00 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    6497
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    14 říj 2024 21:13

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”