nejde odesílat poštu (vyřešeno)

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

nejde odesílat poštu (vyřešeno)

Příspěvekod Petr186 » 30 lis 2006 20:01

Nejde odesílat poštu z outlooku express přes seznam:

Připojení k serveru se nezdařilo. Účet: 'Seznam Email - PBetak', Server: 'smtp.seznam.cz', Protokol: SMTP, Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba zásuvky: 10060, Číslo chyby: 0x800CCC0E

Do teď to bylo v pořádku, nic jsem neměnil, ale asi bude chyba na Seznamu, nejde to ani přímo ze schránky na Seznamu. Co s tím?
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.

Reklama
sholimo
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod sholimo » 01 pro 2006 20:39

Bohužel ti neodpovím,ale chci se k tobě přidat, neboť mám ten samý problem a nevím co s tím. :-(

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 01 pro 2006 20:53

Tak teď jsem to zkoušel a zpráva byla v pohodě odeslaná a také u adresáta přijata. Možná to byl jenom chvilkový výpadek. Zkus to třeba nyní. Pokud ti to nepůjde ani teď, tak bude třeba asi zkontaktovat servis Seznam.cz
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

sholimo
nováček
Stav:

Příspěvekod sholimo » 01 pro 2006 21:18

Díky,ale zatím to stále nemaká.Nechám to na zítra.

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 01 pro 2006 22:53

Jako smtp server musíš nastavit to, co ti dal tvůj poskytovatel internetu a ne server, na kterém máš účet.

sholimo
nováček
Stav:

Příspěvekod sholimo » 04 pro 2006 14:13

Už to maká díky :P

Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Petr186 » 04 pro 2006 16:56

Taky jsem nastavil odchozí poštu SMTP na svého poskytovatele a šlape to.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 04 pro 2006 18:24

Jen tak mimochodem nedávno se mi stalo,že jsem se na Seznam nemohl přihlásit.Nebralo to heslo.Po delším dopisování se Seznamem mi po různém ověřování poslali druhé a já si ho změnil.Chyba byla u nich.měl jsem ještě staré heslo o čtyřech znacích a napsali mi ,že nové už musí mít šest.Ovšem jak se stalo,že to staré které jsem měl šest let přestalo fungovat to nikdo neví.Byl jsem tři dny bez mailů a naštěstí s nimi nějak nepodnikám nebo tak.To by byl prů..r.Jednoznačně přiznali,že se to stalo u nich.to jsem tam měl i nějaké peníze v Peněžence a už jsem myslel ,že o ně přijdu.Nakonec jsme se nějak domluvili,poslal jsem jim různá data o sobě a opravilo se to,ale už to bylo na hraně,protože jsem jim posílal i údaje které,podle jejich vlastního doporučení,nemám posílat ani jim. :evil: protže mám přihlašování přednastavené ještě zrovna dnes jsem to např.měnil u Hrej.cz který taky patří pod Seznam a dlouho jsem tam nebyl a tak tam bylo ještě po staru.Mohli se alespoň omluvit.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”