Ashampoo Firewall -nejde přijímat pošta-pomoc (vyřešeno)
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ashampoo Firewall -nejde přijímat pošta-pomoc (vyřešeno)
Instaloval jsem si tento firewall,měl jsem problémy s Keriem.To co mi dělalo Kerio je prayč,ale tady problém-nejde mi přijímat pošta.V pPravidlech mám k Outloku -úplná přístupová práva ,odesílat pošta jde.Přijímat ne.Hláška je.Chyba zásuvky:10061 Číslo chyby 0x800CCC0E.Prosím o co jde.Jednu chvíli když už jsem byl v tom jsem měl zavřený starý účet na Quick tak jsem ho otevřel a poštu mi to přijalo/bylo tam asi třista zpráv/.Ale na podruhé už to bylo jak ostaní účty.Nic a chyba.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak musím zaklepat ,ale už jsem to zřejmě prokouk.Když jsem poprvé přihlašoval na poštu tak jsem zmáčkl Potvrdit pravidlo,ale už ne Povolit veškerá spojení.Musí být oboje a hned při prvním přihlášení, pak už to nejde.Musel jsem program odinstalovat/asi třikrát/a pak jsem postupoval pokud šlo o poštu pomalu a krok za krokem.Když se to označí jen Potvrdit pravidlo.tak si to pamatuje jen ten první účet a pak už ne .Navíc se to podruhé neptá/což je mimochodem blbost/.A taky dále když zapnete poštu podruhé stejně nejde ani ten první účet u kterého bylo to Potvrzení.No pátral jsem hodinu.Snad to už vše pojede.
Teď když na to koukám tak je to docela tvrdý.Stačí se jednou uťuknout a je to v p.....,protože když se dívám na nastavení je naprosto stejný jak při tom kdy nic nešlo.Prostě člověk nemá šanci přijít na to kde se stala chyba.Jen odinstalovat a znovu nastavit.doufám,že jinak bude ten program dobrý a třeba lepší jak Kerio.

Teď když na to koukám tak je to docela tvrdý.Stačí se jednou uťuknout a je to v p.....,protože když se dívám na nastavení je naprosto stejný jak při tom kdy nic nešlo.Prostě člověk nemá šanci přijít na to kde se stala chyba.Jen odinstalovat a znovu nastavit.doufám,že jinak bude ten program dobrý a třeba lepší jak Kerio.
Naposledy upravil(a) liborek dne 03 pro 2006 21:29, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1680
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 19:41