Ashampoo podruhé-nevyřešeno!!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ashampoo podruhé-nevyřešeno!!
Firewally blbý!Tak jsem opět prohrál.Dnes jsem zapnul počítač a pošta opět nejede.Tak jsem to vyzkoušel.Pokud nově nainstaluji Ashampoo a vytvořím pravidla,jede v pohodě,ale jakmile vypnu počítač tak jakoby vše zapomněl a pošta opět NEJDE STAHOVAT !Jako by všechno zapomněl.a k pravidlům už se nedostanu.Kliknu na přijmutí pošty anic se neděje jen pořád připojenoa nic nestahuje.Hodil jsem tam zpátky Kerio.Teď mě jetě napadlo jestli třeba nezadat aby se mě pokaždý ptal,ale to je asi blbost jdu to zkusit.Poslední pokus.Nebo raděj počkám jestli někdo neví.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš nějaký rozhašený systém mě Ashampoo i Kerio fungovali bez problémů...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
To je možný
Teď mi to kerio jede a vše ostatní,ale je to první verze 4,ty další mě,jak už jsem psal,dělají binec s torrenty.No a ten Ashampoo....Ale alespoň náznak kdyby někdo věděl čím to může být.Opravdu vše jede bez problémů,pokud počítač nevypnu můžu poštu stahovat jako nic.Pak ho vypnu-konec.Když pak firewall odinstaluji a znovu nainstaluji zase vše jede až do vypnutí.Ještě mě napadá když byl ten problém s torrentem a Keriem a teď s outlokem a s Ashampem.Vždy když to přestalo jít tak nejprve na první pokus se oba programy /torrent i outlook/jako by rozjeli,ale nedokončily,no a na druhý pokus pokud jsem klikl na jejich ikony tak se vůbec ani neotevřely,vůbec nereagovali.Počítač jel normálně nic se nesekalo jen nereagovaly.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”