v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
rád bych poprosil o radu s upgradem staršího PC. Nepoužívám ho moc často, jen na nějaký mail a hraní her v 1080p cca 2 hodiny za víkend. Původně jsem přemýšlel o nějakém malém upgradu GPU z GTX 1060 6 GB na RX 6600 8 GB, ale to bych si asi...
Poslední příspěvek
V této konfiguraci docela jo, jen už nebude v budoucnu možnost valného upgradu. S tou grafikou to udělá celkem vyrovnaný tandem. Viz:
Za cenu AM5 lowendu jsou docela dobře vybavené B550 desky:
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.
Dobrý den.
Mam už delši dobu Alldocube X Neo Snapdragon 660 z banggood a je nějak zpomalený.
Nepomohlo aní reset do default.
Tak koukam po něčem novějšim.
Docela se mi libi Lenovo Tab P12 s matným displejem.
Poslední příspěvek
Na co ten tablet používáš se dozvíme ... web a pošta ? Nebo hry ?