Dnes byl importován do fóra nový mód, který umožňuje všem uživatelům zobrazit nové příspěvky za stanovený počet hodin. Věřím, že tato nová funkce bude nápomocna všem, kteří docházejí na naše fórum např. 1x za den a chtějí si zobrazit výjezd všech nových zpráv/příspěvků právě za tuto dobu (něco podobného bylo možné provádět již v minulosti pomocí fce "Nové příspěvky od poslední návštěvy").
Tuto fci naleznete v pravém horním rohu (viz. přiložený screenshot níže), mód byl získán na http://www.phpbb.com
S nápadem přišel Doktor 1, za což mu tímto děkujeme
Zdravim, mam novy pc, odbornik mi rekl ze ho mam 12 hodin nechat bezet a nic na nem nedelat aby se vzpamatoval. Je to kravina nebo ne?
Poslední příspěvek
Je to kravina! Najdôležitejšie je, ak donesieš PS z vonkajšieho priestoru do bytu, nechať ho aklimatizovať - ponechať 1/2 - 1 hodinu bez zapnutia a až potom (teploty komponentov sa vyrovnajú - zapnúť. Ide tam najmä o vzdušnú vlhkosť (z vonkajšieho...
Vloni při hledání ubytování měl Google mapy ukazovali vleky.
Teď mi je neukazuje, a nevím jak to zapnout. Ani chatgpt neumí poradit. Zkusil jsem se na Google přihlásit, a nepomohlo to.
Poslední příspěvek
Nijak. Ta funkce byla prakticky k nicemu, protoze od roku 2013 nebyly aktualizovane.
To se tedy "umela inteligence" moc nepredvedla, kdyz toto nevi (10 vterin na Google).
OpenStreet mapy a vsechny mapy na nich zalozene data maji.
Dobrý den,
po cca 10 letech bych rád koupil nové pc, monitor mám MSIG273Q, mám i klávesnici myš, dále mám i OS.
Mám: Intel Core i5-4460 CPU, 3,20GHz
RAM: 8 GB
NVIDIA GeForce GTX 960
MSI B85-G43 (MS-7816)
Vlastním dvě paměti
Lexar SSD NS100 256GB
a...
Poslední příspěvek
Tady jsou ty dva disky a
Vím, že za to chci dát to samé co před 10 lety, ale fakt mi stačí jen nějaký "zlepšení".
Ahoj, tak je to tady, po 6 letech jsem se rozhodl si pořídit nový PC. Asi ani nemá cenu zmiňovat můj aktuální PC pro případ upgradu, počítám rovnou s novou sestavou.
Ale kdyby náhodou aktuální sestava:
Zdroj: EVGA 650 GQ
Skříň: Sharkoon M25-W...
Poslední příspěvek
No primárně na tom 27" 240hz monitoru, k té televizi bych to chtěl využívat příležitostně.
Chtěl jsem si udělat radost k Vánocům tak mám počkat ještě jo? :D
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem PC na hraní Převážně Online Her. Rád bych se vlezl pokud možno do 32tisic bez DPH.
Do odkazů překládám svůj výběr, pokud byste měli nejáke výhrady budu rád za názor.