Nevíte někdo, zda se dá Word nastavit tak, aby otevíral dokumenty defaultně v zobrazení "čtení", Díky, v práci převážně čut a pomohlo by mi, kdyby se dokumenty otevíraly defaultně v tomto zobrazení (čtení).
Díky

Nastavení výchozího zobrazení ve Wordu
Aha, moje chyba, asi jsem to špatně pochopil.. V tom případku si myslím, že na 99% to nende, bo s atributem čtení ti to otevře jen u souborů. které to mají nastaveno... Které tak byly vytvořeny. A btw. proč to chceš jen pro čtení? Abys tam náhodou něco nepřipsal, či co? :-) To stačí je potom neukládat :-)

Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...
						 Stále špatně - nechci to otevírat s ATRIBUTEM "čtení" ale v ZOBRAZENÍ "čtení" - taková ikonka knížečky - nebo - Zobrazit - Rozložení pro čtení
 Stále špatně - nechci to otevírat s ATRIBUTEM "čtení" ale v ZOBRAZENÍ "čtení" - taková ikonka knížečky - nebo - Zobrazit - Rozložení pro čtení
95% dokumentů jen čtu a u každého po otevření se otevírá v rozložení Normální nebo při tisku - ale nikdy ne Zobrazení (POHLED - aby nebyla mýlka) pro čtení a já to musím přepínat ručně. Jinak tuto funkci má až MSO 2003 a výše...
 BINGO, teď již vím :-))) Bohužel Tě asi budu muset zklamat - nevím o tom, že by toto podporovaly starší verze Wordu tak, aby se to dělo automaticky... A víš o tom, že některé dokumenty mohou mít důležité poznámky pod čarou, nebo v zápatí, či záhlaví a tudíž je neuvidíš v pohledu ČTENÍ ?
 BINGO, teď již vím :-))) Bohužel Tě asi budu muset zklamat - nevím o tom, že by toto podporovaly starší verze Wordu tak, aby se to dělo automaticky... A víš o tom, že některé dokumenty mohou mít důležité poznámky pod čarou, nebo v zápatí, či záhlaví a tudíž je neuvidíš v pohledu ČTENÍ ?  Dále již nemohu sloužit, mé vědomosti - i když jsem si myslel, že jsou o Officu rozsáhlé - jsou stále omezené
 Dále již nemohu sloužit, mé vědomosti - i když jsem si myslel, že jsou o Officu rozsáhlé - jsou stále omezené  
Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...
						- 
				- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek

- 
				- 
												Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
 od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky
- 9
- 5571
- 
						od mmmartin
						Zobrazit poslední příspěvek 
 09 pro 2024 08:27

- 

- 

- 9
- 4661
-