Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2639
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod atari » 20 lis 2020 08:49

V přiloženém souboru (vytvořeno ve WORD 2013) je text "F6"tučně. Když označím celý text CTRL+A, a dám celý text že chci tučně CTRL+B, tak "F6" přestane být tučné. Dřívější verze Wordu tohle nedělala, zůstalo vše tučné.

Jak lze tuto funkcionalitu vypnout, aby i to "F6" zůstalo tučné?

(Přitom na řádku 2 to funguje správně - tučný text zůstane tučný.)

Dodatečně přidáno po 1 minutě 47 vteřinách:
Když mám dlouhý několikastránkový text, tak opravovat tyhle "chyby" ručně, je vopruz.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 20064
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod ITCrowd » 20 lis 2020 10:51

Můžu bohužel jen potvrdit, že word2016 se chová úplně stejně.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1859
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod sojkin626 » 20 lis 2020 11:38

Také potrvzuji, verze 2016. Jinak na editoru Google Docs toto funguje tak jak si přeješ, ale ohledně Office jsem momentálně nic o tomto přizpůsobení nenašel.
Lenovo W540 - i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 Pro # HP ProBook 4535s # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB # Xbox One X # NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003 # Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8550
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod mmmartin » 20 lis 2020 11:43

WORD 2019 stejné.

JuRas
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: červenec 16
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod JuRas » 20 lis 2020 11:44

Jediná pomoc na kterou jsem přišel je dát označit vše, kopírovat a vložit do nového word dokumentu s možností vložení zachováním formátování zdroje. Pak to funguje jak by mělo. Pokud to vložíš s možností vložení použít cílový motiv, tak to bude dělat neplechu opět.

cmuch
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1529
Registrován: březen 11
Bydliště: Drsná Vysočina :D
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod cmuch » 20 lis 2020 14:17

Word2016 Profesional Plus se chová tak jak potřebuješ.

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2639
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod atari » 20 lis 2020 15:23

ITCrowd + sojkin626: to tedy asi nemáte verzi Word2016 Profesional Plus, když to cmuchovi funguje, je to tak?

Tak mi asi zbývá ta možnost kopírování co napsal JuRas. Alespoň nějaké řešení...

Mrkvosoft už asi opravdu na soft kašle ... :evil:

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 20064
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod ITCrowd » 20 lis 2020 15:37

Bude to nějaká ptákovina v nastavení. Když si v lajně nahoře nastavím silné písmo jak potřebuji, tak mi to změní všude:
Word1.png
word2.png


Není to bůhvíjaké řešení, musíš klikat, ale funguje to.
Licence je standard.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2639
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod atari » 20 lis 2020 16:00

To sice funguje, ale tím se mi změní styl, a tím se změní i jiné hodnoty.

Uživatelský avatar
Grimm
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 113
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod Grimm » 20 lis 2020 22:35

Tak sem otestoval Word 2007, 2016 a 2019 a všechny verze se chovají shodně. Stejně jako u Cmucha, tedy podle tvého přání. Nic zvláštního sem při instalaci nenastavoval.
Jinak 2016 i 2019 jsou Prof. +

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1859
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod sojkin626 » 21 lis 2020 09:32

atari píše:ITCrowd + sojkin626: to tedy asi nemáte verzi Word2016 Profesional Plus, když to cmuchovi funguje, je to tak?

Tak mi asi zbývá ta možnost kopírování co napsal JuRas. Alespoň nějaké řešení...

Mrkvosoft už asi opravdu na soft kašle ... :evil:


Mám verzi Pro plus.
Ani jsme o tom nevěděl, ale neměl jsem Office aktualizovaný teď po aktualizaci mi to funguje.
Nedíval jsem se co jsem měl před aktualizací za build, ale teď je to funkční tak jak potřebuješ.
office pro plus 2016.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Lenovo W540 - i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 Pro # HP ProBook 4535s # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB # Xbox One X # NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003 # Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2639
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod atari » 21 lis 2020 10:17

Je to zvláštní, každýmu to funguje jinak.

Zkusím v pondělí zkontrolovat aktualizace, a uvidíme.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Skype - pismo
    od myshaak » 16 říj 2020 10:35 » v Komunikace na internetu
    1
    169
    od harris
    16 říj 2020 11:37
  • Outlook 2013 se někdy sám vypíná
    od Rolf » 09 zář 2020 19:09 » v Kancelářské balíky
    0
    380
    od Rolf
    09 zář 2020 19:09
  • Word add-in pro tagy
    od Eidi » 19 bře 2020 16:07 » v Kancelářské balíky
    0
    1053
    od Eidi
    19 bře 2020 16:07
  • Opakovaná konfigurace MS Word v OS Win 10.
    od Tom77 » 19 čer 2020 16:42 » v Kancelářské balíky
    4
    540
    od mirekol
    19 čer 2020 17:48
  • Office: Word: diagramy
    od teichmann.ondrej » 15 pro 2019 19:31 » v Kancelářské balíky
    0
    831
    od teichmann.ondrej
    15 pro 2019 19:31

Zpět na “Kancelářské balíky”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů