Zdravim
proc mi do Outlooku chodi posta dvakrat.Neni nekde nejaka chyba v nastaveni?
Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Diky za odpoved
Outlook 2003
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Outlook 2003
Chodí mi 2x pouze z PCHelp, když mám zatrženo sledování tématu, jinak ne. Tobě chodí všechny zprávy 2x?
JJ presne tak, vsechny firemni maily chodi dvakrat.Uz nevim, nemam neco spatne nastavenyho v Outlooku 2003?
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V nastavení jsem nikde nic nenašla, hledala jsem to hned ze začátku, když mi z PCHelp přišel mail 2x. Nedělá mi to u žádné jiné zprávy, než právě odtud, proto jsem to dál neřešila , ale myslím si, že to není v nastavení Outlooku
Nepouzivas nejak "pravidla"? Pravidla slouzi treba k automatickemu zarazovani ruznych zprav do ruznych slozek, na zaklade jejich obsahu, velikosti... Je mozne, ze mas aktivni nejake pravidlo(a), ktere ti treba jednu zpravu mohou nejakym zpusobem zaradit.. a mohlo by dojit k tomu, ze vse chodi jakoby dvakrat...
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj a díky, zřejmě budeš mít pravdu, na pravidla jsem zapomněla jak na smrt a PCHelp bylo zadáno duplicitně. Opravila jsem a počkám na další zprávu, jestli zpráva přijde už jenom jednou nebo opět dvakrát. V každém případě dík
Tak pravidla jsem prosel a nic.Zadna nastavena nejsou...
To sem blazen
To sem blazen
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak u mne to opravdu byla ta pravidla, byla nastavena dvojmo, proto ty zprávy 2x, nyní mi přišlo oznámení jen jednou.
to Moriss: Děkuju
to Moriss: Děkuju
To sondaw: nz
To aldapu:
Jeste me napada... ty pomoci outlooku stahujes asi postu z nejakeho mailu... (email,seznam...) nebo ne? Rikal si, ze ti chodi 2x firemni meily. Znamena to teda, ze to je nejaky firemni mail (MS exchange?). Pokud je to nejaky verejny mail, tak ti chodi 2x vsechna posta nebo jenom pracovni?
To aldapu:
Jeste me napada... ty pomoci outlooku stahujes asi postu z nejakeho mailu... (email,seznam...) nebo ne? Rikal si, ze ti chodi 2x firemni meily. Znamena to teda, ze to je nejaky firemni mail (MS exchange?). Pokud je to nejaky verejny mail, tak ti chodi 2x vsechna posta nebo jenom pracovni?
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
Postu stahujeme pres Active24.A jsou to jen firemni maily od nekolika lidi
Takze jestli tomu spravne rozumim, vase firma si plati sluzbu u aktiv24. A pokud se jedna o interni komunikaci, chodi vse 2x. Pokud se jedna o mail z venci, tak je to ok? Pokud je to tak, tak bych normalne kontaktoval admina...

ja sem Admin ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2414
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7708
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-