Otevírání hypertextových odkazů Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Otevírání hypertextových odkazů Vyřešeno
Jako výchozí internetový prohlížeč mám nastavenou Operu, v Opeře se mi otvírají i odkazy na www stránky např. z e-mailů. Hypertextové odkazy z WORDu 2007 se mi ale otvírají v IE. Ví někdo proč?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Otevírání hypertextových odkazů
Nenastavuje se to někde v Opeře? Ve Wordu to tuším nikde nejde. Schválně zkus dát výchozí prohlížeč například Firefox. Otevře se ti odkaz ve Firefoxu nebo stále v IE?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Otevírání hypertextových odkazů
Zase máš pravdu! Není to sice v Opeře explicitně nabízená možnost, pokud se ale zaškrtne volba Při spuštění Opery zkontrolovat, zda je výchozím prohlížečem, začne se odkazování chovat mravně. Dík za nasměrování.
A jen tak mimochodem: po nainstalování Firefoxu a jeho nastavení jako výchozí prohlížeč se všechny odkazy otvíraly ve FF.
A jen tak mimochodem: po nainstalování Firefoxu a jeho nastavení jako výchozí prohlížeč se všechny odkazy otvíraly ve FF.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11