zdravim a predem se omlouvam, ptze tohle tady uz asi nekdo predemnou resil, ale ja sem to nejak nepobral :(
dal sem si do outlooku email z centrum.cz, vsechno sem nastavil, vse fungovalo odesilani/prijimani, cajk, druhy den ale mi slo pouze prijimat, zacalo to hlasit klasickou chybu 0x800CCC78 presneji
ukol pop3.centrum.cz - odesilani ohlasisl chybu (0x800CCC78): Zpravu nelze odeslat. Overte, zda je ve vlastnostech uctu zadana spravna e-mailova adresa. Odpoved serveru: 530 Authentication required
emailova adresa je spravna, to sem kontroloval :), nechapu to, moje ip neni na black listu, POP3 i SMTP mam nastaveny spravne, o to vic nerozumim tomu, ze jeden den to funguje a pak uz ne...
za radu budu vdecnej
// Přesunuto do sekce Kancelářské balíky.
// mike007
chyba v outlooku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: chyba v outlooku
pop3.centrum.cz - odesilani ohlasisl chybu
-- tomu trochu nerozumím
pop3 je server pro příjem, nikoliv pro odeslání zprávy. Odesíláš přes SMTP. Pokud bys mohl,dej sem celou chybu a jak máš nastavené pop3 a smtp. Může být i problém na účtech Centrum. Ne že by to bylo poprvé:)
Navrhuji zkusit nastavit alternativu pro adresu seznamu, atd. Případně krok za krokem založ znova ten účet.
-- tomu trochu nerozumím
pop3 je server pro příjem, nikoliv pro odeslání zprávy. Odesíláš přes SMTP. Pokud bys mohl,dej sem celou chybu a jak máš nastavené pop3 a smtp. Může být i problém na účtech Centrum. Ne že by to bylo poprvé:)
Navrhuji zkusit nastavit alternativu pro adresu seznamu, atd. Případně krok za krokem založ znova ten účet.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Pohlaví:
d1amond mne předběhl. Jen dodám, že jsem měl stejný problém - jsem připojený přes kabelovku - a na black listu byl můj provider. Nevím jak to vyřešili, ale po dobu problému mi dali podklad pro jiné provizorní nastavení a pak to šlapalo. Pokud ti nepomůže rada od d1amonda, tak se obrať na providra.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tady je ta chybova hlaska

nastaveni

(ten email neni muj, takze sem ho musel trochu zakryt :) )
nastaveni
(ten email neni muj, takze sem ho musel trochu zakryt :) )
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Předpokládám, že smtp.o2isp.cz máš přímo sdělenou od O2 (pokud je to O2), jakožto providera - standardně totiž používali iol.cz, pro ADSL?
Nejspíš požadují ověření smtp serveru. Není zde vidět, jestli to je nastaveno, či nikoliv (tlačítko "další nastavení").
Nejspíš požadují ověření smtp serveru. Není zde vidět, jestli to je nastaveno, či nikoliv (tlačítko "další nastavení").
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7654
-
od petr22