Chyba Wordu?? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Chyba Wordu?? Vyřešeno
Word Xp v Wxppro začal vyhazovat tuto chybu " Zablokovaná aplikace WINWORD.EXE, verze 10.0.6612.0, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000" zatuhne otevřený dokument a jde pouze odstřelit - nevíte někdo co s tím.
Když čtu slovíčko "zablokovaná", tak mě napadá... Nemá to něco společnýho s ochranou proti spouštění škodlivýho kůdu obsaženou v SP2 pro WinXP? Jestli si to dobře pamatuju, tak v ovládacím panelu Systém na nějaký kartě je položka výkon, když dáš nastavení je tam záložka Prevence spoštění programů, nebo tak nějak. Zkus tuhle vychytávku zakázat a pustit Word, jestli to třeba není vono. Jestli jo tak to zase zapni a word si přidej do výjimek.
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Omlouvám se že jsem nenapsal co jsem všechno zkoušel ale byl jsem tak vytočenej z této chyby která se projevila jen na jednom pc a to je stejná konfigurace jako další pc kde běhá vše o.k. šlo mě o to zda na toto není nějaký fígl. Jinak pro info po přeinstalaci Wp a office(xp) situace stejná, ale po změně za office 2000 to nedělá - podotýkám že v office byly všechny sp a záplaty to stejné platí o systému-takže to dělá jen kombinace Wxp sp2 s officeXp a to jen na jednom pc-takže opět nevím příčínu sakra..práce....
Po chvilce googlování mám dojem že by to mohlo mít něco společnýho s Norton Antivirem. Nepoužíváš ho? Něco je o tom třeba tady: http://office.meetholland.com/message/212662.aspx
Jinde zas mají podezření na poškození Normal.dot, ale to by asi při čistý instalaci neměl bejt tvůj případ. Radí spustit word v "safe" modu tímhle způsobem: "Click Start > Run and winword.exe /a"
Povídáš že se jedná o několik identickejch PC. Nemáš možnost udělat kopii disku z nějakýho funkčního a vrazit ho do tohohle problémovýho?
Jinde zas mají podezření na poškození Normal.dot, ale to by asi při čistý instalaci neměl bejt tvůj případ. Radí spustit word v "safe" modu tímhle způsobem: "Click Start > Run and winword.exe /a"
Povídáš že se jedná o několik identickejch PC. Nemáš možnost udělat kopii disku z nějakýho funkčního a vrazit ho do tohohle problémovýho?
-
- Pohlaví:
Re: Chyba Wordu?? (vyřešeno)
Spusť Word v nouzovém režimu. (podržet klávesu Ctrl při spuštění Wordu)
Otevři neposlušný dokument. Otevře-li se a je to funkční bez zatuhnutí, zavři word.
Znovu word otevři, tentokrát už normálně a otevři znovu dokument. Pak už vždy OK.
U mě to tak alespoň zafungovalo. Měl tentýž problém na 3 PC, Win XP SP3 + MS Office 2003.
Dej mi vědět jestli to chodí, díky.
Otevři neposlušný dokument. Otevře-li se a je to funkční bez zatuhnutí, zavři word.
Znovu word otevři, tentokrát už normálně a otevři znovu dokument. Pak už vždy OK.
U mě to tak alespoň zafungovalo. Měl tentýž problém na 3 PC, Win XP SP3 + MS Office 2003.
Dej mi vědět jestli to chodí, díky.
Re: Chyba Wordu?? (vyřešeno)
Téma je 4 roky staré... 

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Chyba Wordu??
mcornyj: Vítej na Pc-help. Téma, do kterého jsi přispěl je už několik let staré, problém byl jistě dávno vyřešen, přesto díky za komentář. Může se jinému uživateli s podobným problémem hodit.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3344
-
od elninoslov
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 09:27
-
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4028
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 08:27
-
-
- 16
- 7658
-
od petr22