tisk do souboru Vyřešeno
tisk do souboru Vyřešeno
Co znamena tisk do souboru? U hromadné korespondence a nebo treba u ukládani prezentace mam za ukol to ulozit jako tisk do souboru. Ale ne tisknout. Ale me se vzdycky objevi, ze okno s tim, jestli chci tisknout a kdyz kliknu, ze ne,tak mi to ani neulozi...
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: tisk do souboru
Nápověda v Office neexistuje?
http://office.microsoft.com/cs-cz/word/ ... 11029.aspx
http://office.microsoft.com/cs-cz/word/ ... 11029.aspx
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Postupoval jsem presne podle napovedy. Tisk - tisk do souboru - vybrala tiskarnu,napsala nazev - ulozit. Ale ani tak se mi to neulozi. Ja se totiz procvicuju na ECDL a ve Wordu je uloha, ze mam jeden dokument tisknout jen do souboru,ale ne doopravdy tisknout.Tak nevim, co s tim
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
spejsy1 píše:...okno s tim, jestli chci tisknout a kdyz kliknu, ze ne,tak mi to ani neulozi...
Po výběru tiskárny a zaškrtnutí možnosti Tisk do souboru musíš klknout na OK, objeví se okno, ve kterém zadáš název souboru a kam se má ulkožit a opět klikneš na OK.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
tak taky jsou 3 obrazky,jak mi ta okna naskakala. U toho posledniho se vzdycky objevi tisk, ale ja tisknout nechci...
- Přílohy
-
- doc1.doc
- (78.5 KiB) Staženo 98 x
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Třetí okno se na mém PC vůbec neobjevuje a to ani v případě, že tiskárnu odpojím. Po kliknutí na OK ve druhém okně se na požadovaném místě vytvoří soubor *.prn.
Na prvním obrázku máš hlášku Stav: pozastavena: 1 dokumenty čekají. Jdi do nastavení tiskárny a zruš tisk všech dokumentů, možná ten čekající dokument něčemu vadí.
Na prvním obrázku máš hlášku Stav: pozastavena: 1 dokumenty čekají. Jdi do nastavení tiskárny a zruš tisk všech dokumentů, možná ten čekající dokument něčemu vadí.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
zrusil jsem tisk vsech dokumentů, ale porad se mi objevuje to treti okno. Ale zkousel jsem tisk do souboru na jinem pc a tam se mi sice to 3 okno objevi, ale presto se mi ten dokument ulozi a kdyz to okno s tiskem vypnu,tak zustava ulozeny(u toho druheho pc se to ani neulozilo)-
A jak ma vypadat ted dokument.prn? Kdyz jsem ho otevrel, tak byl zakodovanej. Je to normalni?
A jak ma vypadat ted dokument.prn? Kdyz jsem ho otevrel, tak byl zakodovanej. Je to normalni?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3903
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 09:11
-
- 9
- 4187
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
- 10
- 2977
-
od Riviera kid
včera, 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4502
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3268
-
od L.L