Ahoj, mám problém v powerpointu - Office 2010. Když chci vkládat text s odrážkami, vůbec nemám na výběr z možností - plný čtverec, prázdný čtverec a pod. I v dokumentech, které již byly vytvořeny se odrážky ztrácí pouze do velmi slabého orámování. Zajímavé je, že když tentýž dokument otevřu jinde, je vše v pořádku. Vypadá to, jako by mi chyběla nějaká knihovna.
Přišel jsem na to minulý týden, ale to se mi ještě podařilo oddálit tím, že jsem si otevřel nějakou prapůvodní prezentaci, a ty odrážky jako by se "chytly" . Dnes už ale nepomůže ani toto. Videt to je na obrazku.
Neví někdo, co s tím?
Powerpoint - zmizelé odrážky
Re: Powerpoint - zmizelé odrážky
Zkusil jsem Powerpoint přeinstalovat pod účtem lokálního admina a pod tímto účtem to je v pořádku. Po mým doménovým účtem to je ale furt stejné. Vypadá to, že problém bude někde v profilu. Ale kde?
Tak jsem na to přišel. V Profilu bylo v adresáři ...appdata\...\Microsoft\Powerpoint nějaké smetí. Byl tam adresář s názvem ppt souboru a v něm několik záloh z automatického uložení. Nevím proč a jak se to tam dostalo. Ale po vymazání je zatím vše v pořádku.
Jak se to tam dostalo? Určitě tím, že to máš tuto volbu automatického ukládání zaškrtlou v nastavení ...