Dobrý večer,
potřeboval bych poradit při problému s Officem 2007. Mám nainstalovaný Windows 7 x64 a Office 2007 Enterprise.
Vytvořím dokument třeba ve Wordu, vše v pohodě a uložím jej. Ale když jej pak chci, po chvíli otevřít, vyskočí mi hláška " Vyskytly se potíže při posílání příkazu programu". Obrazovka wordu zůstává otevřená, soubor se ale nezobrazí. Kliknu vlevo nahoře na ikonu office, dám otevřít, zadám cestu k danému souboru a ten se pak náhle otevře. V nouzovém režimu se všechny soubory otevírají ochotně a bez problému !!! Mohli byste poradit? Děkuji.
Office 2007 ve W7: nejdou otevírat vytvořené soubory*
Office 2007 ve W7: nejdou otevírat vytvořené soubory*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 02 říj 2009 01:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Problém s Office 2007“. Přečti si ta pravidla.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Problém s Office 2007“. Přečti si ta pravidla.
Re: Office 2007 ve W7: nejdou otevírat vytvořené soubory*
A vy máte v práci W7?
Nebo jste si domů pořídili multilicenci (u Enterprise je, pokud vím, minimum multilicence na 5 počítačů, takže bratru přes 60 tisíc vč. DPH)?
Nemáš tuto verzi náhodou „legálně staženou z warfóra“?
Nebo jste si domů pořídili multilicenci (u Enterprise je, pokud vím, minimum multilicence na 5 počítačů, takže bratru přes 60 tisíc vč. DPH)?
Nemáš tuto verzi náhodou „legálně staženou z warfóra“?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě je nelegálně stažená, protože Office 2007 Enterprise byla první verze Office 2007, co se objevila na warezu v češtině 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ale tak mozne to je... MSDN predplatitele to maji :-) napr. ja to mam taky Win7 x64 CZ a Office 2007 Enterprise EN + CZ +SK balicky
v kazdem pripade, nejaky jiny program nebo doplnek wordu do toho zasahuje
poradim: msconfig a winword /safe
zbytek si urcite dokazes najit sam, kdyz sis tak pekne nasel Windows 7 i ty Office 2007
v kazdem pripade, nejaky jiny program nebo doplnek wordu do toho zasahuje
poradim: msconfig a winword /safe
zbytek si urcite dokazes najit sam, kdyz sis tak pekne nasel Windows 7 i ty Office 2007
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Milí poradci,
obrátil jsem se na Vás s prosbou o radu a vy tady lustrujete mé finanční podmínky a možnosti a odpovědi jsem se moc nedočkal !!!!
Díky moc,zapomněl jsem,že jsem v Česku a tady se nejprve řeší, kdo co a za co má a pak teprve,jestli mu pomůžeme.
Ale jestli má víc než my, tak to tedy né, to musel ukrást ap. Kdy už nás toto myšlení opustí pánové, ptal jsem se na radu, ne na lustraci.
Přesto díky i když nevím proč se to tady jmenuje pc - help ?
obrátil jsem se na Vás s prosbou o radu a vy tady lustrujete mé finanční podmínky a možnosti a odpovědi jsem se moc nedočkal !!!!
Díky moc,zapomněl jsem,že jsem v Česku a tady se nejprve řeší, kdo co a za co má a pak teprve,jestli mu pomůžeme.
Ale jestli má víc než my, tak to tedy né, to musel ukrást ap. Kdy už nás toto myšlení opustí pánové, ptal jsem se na radu, ne na lustraci.
Přesto díky i když nevím proč se to tady jmenuje pc - help ?
Kdyby sis přečetl pravidla, dozvěděl by ses, že fórum PC-HELP.CZ je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jelikož sis problémy vytvořil nelegální verzí programu a tuto nelegální instalaci očividně hodláš nadále používat, tak se tady opravdu rady nedočkáš.
Jestliže máš peníze na počítač a na internet, nesnaž se nás (a sám sebe) obelhávat tím, že si nemůžeš Office koupit. Pro studenty a domácnosti k nekomerčnímu užití stojí MS Office patnáct stovek. A jestliže je i tohle pro tebe nepřekonatelná částka, proč nepoužíváš Open Office – jsou zadarmo.
Jestliže máš peníze na počítač a na internet, nesnaž se nás (a sám sebe) obelhávat tím, že si nemůžeš Office koupit. Pro studenty a domácnosti k nekomerčnímu užití stojí MS Office patnáct stovek. A jestliže je i tohle pro tebe nepřekonatelná částka, proč nepoužíváš Open Office – jsou zadarmo.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
No az se tazatel prestane rozcilovat (protoze je skutecne podivne ze by mel W7 a Office 2007 enterprise a nemohl se obratit na podporu se svym multilicencnim ID) tak by mohl napsat jestli mu to dela i v cistem spusteni nebo v rezimu bez doplnku.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
else feature;
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Navíc zatajením informací o nelegálním SW ztěžuješ práci rádcům, protože u legálního SW je většinou problém uveden na různých fórech a nebo stránkách výrobce a dá se dohledat, ale pokud použiješ různé háčky, tak problémy jsou specifické a řešení je skoro nemožné
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Já jsem měl stejný problém v excelu na W7 x64 a Office 2007 Pro, obojí krabicové verze.
Mě pomohl následující postup:
http://www.interworks.com/blogs/jdavis/ ... nd-program
Mě pomohl následující postup:
http://www.interworks.com/blogs/jdavis/ ... nd-program
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den, měla jsem podobný problém s excelem i s wordem (viz otázka výše). V excelu jsem to vyřešila tak, že jsem odinstalovala jeden program a je vpořádku. Ovšem word pořád píše tu hlášku /vyskytly se potíže při posílání příkazu programu/, nevím co s tím a navíc se přidala hláška ještě před otevřením wordu /chcete povolit, aby následující program provedl změny v tomto počítači?/. Jsem pouze uživatelka a pokud dělám nějakou změnu a neprojeví se tak jak si myslím, že se projevit má, vždycky vrátím původní nastavení :-))). Může mi tudíž někdo pomoci nebo poradit co s tím? Mám Office2007 pro pro studenty a domácnost a W7 (home prem.)- vše legálně koupeno!!! Předem díky za pomoc.
NOVY NAVOD
Problem je zrejme v parametrech, se kterymi jsou wordove dokumenty spousteny resp. to zrejme rozhodi ruzne doplnkove programy do Wordu (napr. ja pouzivam programek na pripravu etiket). Takze si zavrete Word a zkuste nasledujici ulozit do textoveho souboru (pokud mate jinou cestu k Wordu nez C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\WINWORD.EXE, tak ji samozrejme zmente, ale pamatujte, ze lomitka v cistem odkazu cesty museji zustat zdvojena):
REGEDIT4
[-HKEY_CLASSES_ROOT\.docx]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\.doc]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\Word.Document.8]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\Word.Document.12]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\doc_auto_file]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\docx_auto_file]
[HKEY_CLASSES_ROOT\doc_auto_file\shell\open\command]
@="\"C:\\Program Files (x86)\\Microsoft Office\\Office12\\WINWORD.EXE\" \"%1\""
[HKEY_CLASSES_ROOT\docx_auto_file\shell\open\command]
ten soubor pote uložit opet jako TXT, ale s kodovanim Unicode (nastavitelne uplne dole na ukladacim dialogovem okne), zavrit txt, prejmenovat z pripony "txt" na "reg" a pak samozrejme tento soubor spustit (a souhlasit se zmenami).Ve vlastnostech jakychkoliv dvou testovacich souboru "doc" i "docx" dejte tlacitko "Zmenit" a potvrdte Word. Nyni zkuste spustit.
Pokud se nezdarilo a stale se objevuje ta otravna hlaska, tak jedine reseni pak asi bude, nejdrive si spustit Word a potom spoustet soubory, z pozadovanych adresaru (myslim klasicky, neni potreba davat prikaz "Otevrit" a rucne hledat...)).
Vse testovano na Win7 64-bit Ultimate + Office 2007 (32-bit; ale uz jsem testoval i prvni 64-bitovy Office tzn. 2010 a je to opravdu frkot
doporucuji
)
Problem je zrejme v parametrech, se kterymi jsou wordove dokumenty spousteny resp. to zrejme rozhodi ruzne doplnkove programy do Wordu (napr. ja pouzivam programek na pripravu etiket). Takze si zavrete Word a zkuste nasledujici ulozit do textoveho souboru (pokud mate jinou cestu k Wordu nez C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\WINWORD.EXE, tak ji samozrejme zmente, ale pamatujte, ze lomitka v cistem odkazu cesty museji zustat zdvojena):
REGEDIT4
[-HKEY_CLASSES_ROOT\.docx]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\.doc]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\Word.Document.8]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\Word.Document.12]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\doc_auto_file]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\docx_auto_file]
[HKEY_CLASSES_ROOT\doc_auto_file\shell\open\command]
[HKEY_CLASSES_ROOT\docx_auto_file\shell\open\command]
ten soubor pote uložit opet jako TXT, ale s kodovanim Unicode (nastavitelne uplne dole na ukladacim dialogovem okne), zavrit txt, prejmenovat z pripony "txt" na "reg" a pak samozrejme tento soubor spustit (a souhlasit se zmenami).Ve vlastnostech jakychkoliv dvou testovacich souboru "doc" i "docx" dejte tlacitko "Zmenit" a potvrdte Word. Nyni zkuste spustit.
Pokud se nezdarilo a stale se objevuje ta otravna hlaska, tak jedine reseni pak asi bude, nejdrive si spustit Word a potom spoustet soubory, z pozadovanych adresaru (myslim klasicky, neni potreba davat prikaz "Otevrit" a rucne hledat...)).
Vse testovano na Win7 64-bit Ultimate + Office 2007 (32-bit; ale uz jsem testoval i prvni 64-bitovy Office tzn. 2010 a je to opravdu frkot

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9225
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
- 1
- 2083
-
od elninoslov