Ahoj,
potřeboval bych poradit, jak jednoduše napsat vzorec podmíněného formátování řádku, aby splňoval první a druhou podmínku, kde každá podmínka se skládá z toho, aby určitá buňka řádku byla obsažena v zadaném výběru hodnot, totéž druhá podmínka. Vše popsáno v příloze. Zkoušel jsem celej den hledat a nenašel jsem jak nejlépe udělat, problém mi spíše dělá zadání podmínky kde daná buňka musí být obsažena ve výběru hodnot.
Díky Pavel
Formát buněk Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Formát buněk Vyřešeno
- Přílohy
-
- priklad2.xls
- (31 KiB) Staženo 32 x
Re: Formát buněk
Do buňky C2 zadej podmíněné formátování a tuto podmínku: =A(VYHLEDAT(C2;M2:M17)=C2;VYHLEDAT(A2;K2:K17)=A2)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj,
zkoušel jsem to zadat a funguje to zatím jen pro buňku C2 = na řádku 2.... zkusím ještě použít i na ostatní C3,C4 a nějak to upravit...
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Zář 2011 06:28) ---
Ahoj,tak upravit se mi to podařilo:) Nešel by danej vzorec ještě nějak zadat pomocí makra? Abych označil jen určité hodnoty v sloupci C a poté dal makro a formát by byl na daných buňkách?
zkoušel jsem to zadat a funguje to zatím jen pro buňku C2 = na řádku 2.... zkusím ještě použít i na ostatní C3,C4 a nějak to upravit...
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Zář 2011 06:28) ---
Ahoj,tak upravit se mi to podařilo:) Nešel by danej vzorec ještě nějak zadat pomocí makra? Abych označil jen určité hodnoty v sloupci C a poté dal makro a formát by byl na daných buňkách?
ted jsem si teprve všimnul, že jsi chtěl naformátovat celý řádek, já to udělal jenom na sloupec C, takže to stačí nebo je potřeba celý řádek?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj,
daný vzorec jsem si doupravil, aby formátoval celej řádek, dík
daný vzorec jsem si doupravil, aby formátoval celej řádek, dík