Znovu prosím o pomoc
už jsem jednou tuto problematiku tady řešil a myslel jsem si že již je vyřešená, ale bohužel není a já jsem již vlákno označil za vyřešené.
potřeboval bych nějak vytvořit, nebo alespoň poradit jak mám v Excelu 2007 udělat tuto podmínku:
mám buňku B2, která obsahuje rozevírací hodnoty (tlačítko ověření dat, v buňce se objeví malá šipka v pravo doleze) zdroj je F4-F9. A dále mám buňku C2 a tady bude podmínka, jestliže bude v B2 hodnota z F4, tak bych potřeboval aby C2 brala zdroj svých rozevíracích hodnot z G4-G9. Pokud by byla B2 rovno F5, pak by se vybíralo v buňce C2 z jiného zdroje např. H4-H9.
Umím to udělat poze pro jeden řádek, ale potřeboval bych to na celý sloupeček B resp. C
díky moc za pomoc
podmínkové rozevírání seznamu hodnot 2 Vyřešeno
podmínkové rozevírání seznamu hodnot 2 Vyřešeno
- Přílohy
-
- Seznam1.xlsx
- (8.4 KiB) Staženo 50 x
Re: podmínkové rozevírání seznamu hodnot 2
Tak jsem se zamyslel a vymyslel jsem to.
Osvitila me funkce POSUN, kterou jsem to vyresil primo ve zdroji pro Seznam druhe bunky...
Snad to bude jasne z prilohy - jen doplnim, ze pozadovana Overeni dat pro dva sloupce staci protahnout klasicky dolu...
Osvitila me funkce POSUN, kterou jsem to vyresil primo ve zdroji pro Seznam druhe bunky...
Snad to bude jasne z prilohy - jen doplnim, ze pozadovana Overeni dat pro dva sloupce staci protahnout klasicky dolu...
- Přílohy
-
- Seznam1.xlsx
- (10.19 KiB) Staženo 53 x
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady jsem našel co by Ti mohlo vyhovovat.
http://www.dataspectrum.cz/dwnl/propojene_seznamy.zip
http://www.dataspectrum.cz/dwnl/propojene_seznamy.zip
jooo, díky cmuchu. Už to šlape.
zavírám
zavírám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-