Dobrý den, mohu někoho poprosit o radu. Mám problém s outlookem, nastavil jsem si email, ale z hostingového emailu se mi sice začaly stahovat emaily, ale vidím jen asi 2 v doručené poště. Když zkouším zaslat nové tak sice outlook pomocí vyskakovacího okna upozorní na nový email, ale již ho nenaleznu v doručené, spamu ani nikde jinde.
Pak bych se chtěl ještě zkusit zeptat, outlook jsem nastavoval podle videa http://napoveda.seznam.cz/cz/pop3-nasta ... -2010.html a na konci doplňují čísla šifrování servrů (obrázek), tyto čísla jsou vždy stejná pro všechny meilové schránky nebo si je musím nějak zjistit?
Moc děkuji za pomoc
Outlook - nemohu najít nově příchozí emaily
Outlook - nemohu najít nově příchozí emaily
- Přílohy
-
- šifrování.png (74.22 KiB) Zobrazeno 600 x
Naposledy upravil(a) Ltb dne 06 říj 2012 19:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Outlook
..outlook
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Outlook
Test nastavení účtu proběhne dobře? Vidíš odeslaný email v účtu na seznamu? Nemáš přeplněnou schránku?
Více o kancelářském balíku MS Office na http://office.lasakovi.com/ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Project, OneNote)
Re: Outlook - nemohu najít nově příchozí emaily
...pokouším se zjistit kde najdu, že je přeplněná schránka. Každopádně v doručené by bylo asi víc než 2 emaily?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš přeplněnou schránku (na seznamu), mělo by být někde v nastavení?
Test nastavení účtu proběhne dobře?
Vidíš odeslaný email v účtu na seznamu?
Test nastavení účtu proběhne dobře?
Vidíš odeslaný email v účtu na seznamu?
Více o kancelářském balíku MS Office na http://office.lasakovi.com/ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Project, OneNote)
...nemám emaily na seznamu , ale na vlastních doménách a meily jsou 4 (jestli je tato informace k něčemu ) video se seznamem mi poslužilo jen jako návod nastavení. Test proběhne v pořádku, a odeslaný emaily vidím, dokonce mi vyběhne okno, že mám novou poštu. Jen bohužel netuším kde ta nová pošta je.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vidíš 4 účty ? Podobně jako v příloze tam mám na ukázku 2.
Ještě mě napadá, pokud máš učet u seznamu zkusit, zda ta bude fungovat jak má. Ty 2 email jsou ty co pošle Outlok jako testovací a uvítací? Nebo jde o uživatelský? Jednou jsem se setkal s problémem odeslání pošty (musel se použít SMTP dodavatele internetu), tam ale Outlok ohlásil nefunkční odesilání.
Zatím všechny Outlooky 97 - 2013 co jsem nastavoval fungovaly na první zapojení.
Ještě mě napadá, pokud máš učet u seznamu zkusit, zda ta bude fungovat jak má. Ty 2 email jsou ty co pošle Outlok jako testovací a uvítací? Nebo jde o uživatelský? Jednou jsem se setkal s problémem odeslání pošty (musel se použít SMTP dodavatele internetu), tam ale Outlok ohlásil nefunkční odesilání.
Zatím všechny Outlooky 97 - 2013 co jsem nastavoval fungovaly na první zapojení.
- Přílohy
-
- posta-lasak.jpg (17.28 KiB) Zobrazeno 562 x
mám emaily z vlastních domén, ne na seznamu. Emaily se mi zobrazují ve vyskacovacím upozornění vpravo dole , ale už je nenajdu v eamilu
.
.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Lukas 18 píše:1. začaly stahovat emaily, ale vidím jen asi 2 v doručené poště.
2. Když zkouším zaslat nové tak sice outlook pomocí vyskakovacího okna upozorní na nový email, ale již ho nenaleznu v doručené, spamu ani nikde jinde.
3. na konci doplňují čísla šifrování servrů (obrázek), tyto čísla jsou vždy stejná pro všechny meilové schránky nebo si je musím nějak zjistit?
1. Ty neumis pocitat? Pocet lze udat bez asi..
2. Co velikost PST souboru - ta se meni/roste? Nemas nejaky filtr pro zobrazeni zprav ci pravidla pro dorucovani?
3. Defaultni cisla jsou definovana v nejakem RFC dokumentu, ale tvuj provider muze pouzivat i jine.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4070
-
od jaro3
Zobrazit poslední příspěvek
08 srp 2024 20:56
-
-
-
Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5150
-
od petr22
10 črc 2024 13:15
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7976
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2446